Повезане вести

(Видео) Свечано отворен 32. фестивал луткарства основних школа Черемиџић Шаиновић: Град Нови Сад и градоначелник Жарко Мићин…

(Видео) Свечано отворен 32. фестивал луткарства основних школа Черемиџић Шаиновић: Град Нови Сад и градоначелник Жарко Мићин…

Дневник пре 1 дан
Чланица Градског већа за културу Маја Черемиџић Шаиновић прогласила данас свечано отвореним 32. Фестивал луткарства основних школа. -Са великим задовољством данас сам прогласила 32. Фестивал луткарства основних школа отвореним… »
"Са лутком могу све": У Новом Саду отворен 32. Фестивал луткарства основних школа

"Са лутком могу све": У Новом Саду отворен 32. Фестивал луткарства основних школа

Вечерње новости пре 11 сати
У Позоришту младих у Новом Саду, данас је отворен 32. Фестивал луткарства основних школа (ФЛУОШ) „Са лутком могу све“, на ком ће до понедељка, 25. маја уз подршку Министарства просвете и Министарства културе Републике Србије… »
У Новом Саду отворен 32. Фестивал луткарства основних школа

У Новом Саду отворен 32. Фестивал луткарства основних школа

РТВ пре 13 сати
НОВИ САД - Чланица Градског већа за културу Маја Черемиџић Шаиновић присуствовала је свечаном отварању 32. Фестивала луткарства основних школа (ФЛУОШ) "Са лутком могу све", које је одржано у Позоришту младих у Новом Саду. Том… »

Вести дана »