Povezane vesti
Kraj za sina Navare i Čelsijevog "kolekcionara trofeja" - Aspilikueta završava karijeru!
Sportske.net pre 21 dana
Aktuelni prvotimac Sevilje i najznačajniji stranac u istoriji Čelsija najavio je da će posle gostovanja u Vigu staviti tački na blistavu karijeru, koja je započeta pre ravno dve decenije u drugom timu Osasune. Kako je poručio u emotivnoj objavi na… »
"Posle tolikih godina..." Jedan od najboljih bekova sveta završava karijeru
Večernje novosti pre 21 dana
Španski fudbaler Sezar Aspilikueta saopštio je da završava karijeru u nedelju, kad se zvanično okonča sezona. Foto: Ludvig Thunman / Bildbyran Photo Agency / Profimedia "Posle tolikih godina u kojima sam živeo moj dečački san, osećam da je vreme da… »
Kraj: Aspilikueta završava karijeru
B92 pre 21 dana
Španski fudbaler Sezar Aspilikueta saopštio je da završava karijeru u nedelju, kad se zvanično okonča sezona. U prebogatoj karijeri Španac je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona, dve Lige Evrope, dve Premijer lige, po jedan FA i Liga Kup, kao i Svetsko… »
Cezar Aspilikueta završava karijeru u nedelju
Politika pre 21 dana
U prebogatoj karijeri Španac je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona. Španski fudbaler Cezar Aspilikueta saopštio je danas da završava karijeru u nedelju, kad se zvanično okonča sezona. „Posle tolikih godina u kojima sam živeo moj dečački san, osećam da je… »
Vesti dana »
Uhapšen bračni par u Novom Sadu zbog sumnje da je ubio psa u dvorištu
Radio 021 pre 59 minutajoš 39 povezanih
Druga osoba iz Srbije izgubila danas život u Crnoj Gori u odvojenim motociklističkim nesrećama
N1 Info pre 8 minutajoš 29 povezanih
Da li je vreme da se ulaže u američku berzu posle prognoze da će akcije rasti do kraja 2027. godine?
Nedeljnik pre 3 satajoš 49 povezanih
Premijer Pakistana: Postignut dogovor o konačnom tekstu; Tramp: Lažne informacije iranskih medija o mogućem sporazumu
RTS pre 9 minutajoš 30 povezanih