Повезане вести
''Пазарски Симеоне'' Ненад Лалатовић: ''Душа ме боли, никад вас нећу заборавити!''
Спортске.нет пре 1 дан
После генералног секретара клуба Фикрета Међедовића, на данашњој конференцији за новинаре је говорио и Ненад Лалатовић, који је детаљно образложио разлоге свог одласка из Новог Пазара. ''Била ми је велика част, задовољство… »
Ненад Лалатовић напушта Нови Пазар
Телеграф пре 1 дан
Фудбалери Новог Пазара гостују сутра екипи Војводине у последњем колу Суперлиге Србије, а пред ту утакмицу је постало јасно - Ненад Лалатовић неће више бити тренер клуба из града на Јошаници. Како је први пренео Трик.рс… »
ВИДЕО Лалатовић напушта Нови Пазар: Одлази због новца - ово су његове речи, извадио телефон и показао снимак усред…
Нова пре 7 сати
Фудбалски клуб Нови Пазар и тренер Ненад Лалатовић окончаће сарадњу после гостовања Војводини у последњем колу плеј-офа Суперлиге Србије, речено је на конференцији за новинаре. Утакмица у Новом Саду заказана за суботу од 18… »
Лалатовић о одласку из Новог Пазара: Нисам могао да добијем услове какве сам желео
Радио сто плус пре 9 сати
Утакмица у Новом Саду заказана за суботу од 18 часова нема резултатски значај, јер је Војводина сигурно друга, док ће Нови Пазар завршити сезону на петој позицији. “Емоције су велике. Дошао сам овде искључиво због навијача… »
Ненад Лалатовић на крају сезоне напушта Нови Пазар
РТС пре 9 сати
Тренер фудбалера Новог Пазара Ненад Лалатовић саопшио је да ће напустити клуб на крају сезоне и после утакмице против Војводине у суботу. Лалатовић је од 8. фебруара тренер Новог Пазара, а на 14 утакмица у Суперлиги Србије… »
Лалатовић: "Тражио сам уговор какав сам имао у Лучанима"
Б92 пре 9 сати
Ненад Лалатовић је одржао опроштајну конференцију као тренер Новог Пазара. Темпераментни стратег ће последњи пут бити на клупи плаво-белих против Војводине у последњем колу плеј-офа Суперлиге. Заједно са Лалатовићем се појавио… »
Ненад Лалатовић напушта Нови Пазар на крају сезоне
Политика пре 9 сати
Он је навео да би волео да Нови Пазар нађе спонзоре и да се поново бори за Европу. Тренер фудбалера Новог Пазара Ненад Лалатовић саопшио је данас да ће напустити клуб на крају сезоне и после утакмице против Војводине у суботу… »
"Ту сам да објасним зашто не настављамо са Лалатовићем": Генсек клуба сео крај тренера и открио како стоје ствари
Мондо пре 10 сати
Чинило се да су идеална комбинација, али није дуго потрајало! Фудбалски клуб Нови Пазар и искусни тренер Ненад Лалатовић завршавају сарадњу на крају текуће сезоне, у којој нису успели да изборе европске квалификације. Вест о… »
Пријатељски растанак: Лалатовић одлази после Војводине
РТВ Нови Пазар пре 10 сати
Дилеме више нема – Нови Пазар ће у такмичарску 2026/27 с новим тренером. Ако је и постојала нека шанса да падне договор, дефинитивно је ишчезла кад су се шеф стручног штаба Ненад Лалатовић и генерални секретар Пазараца Фикрет… »
Никад емотивнија конференција Ненада Лалатовића! На ивици суза се опростио од Новог Пазара - открио због чега одлази, показао…
Курир пре 11 сати
Опроштај Ненада Лалатовића од Новог Пазара протекао врло емотивно. Темпераментни стручњак потврдио је да након свега три месеца напушта Нови Пазар, а разлог је финансијске природе. Лалатовић је признао да је имао жељу да… »
Емотивно! Ево како се Ненад Лалатовић опростио од Новог Пазара
Вечерње новости пре 11 сати
Фудбалери Војводине и Новог Пазара састаће се у последњем колу Суперлиге Србије, а тренер гостију Ненад Лалатовић овом утакмицом се опрашта од клупе плаво-белих. Фото: Елмедин Хајровиц/АТАИмагес На заједничкој конференцији пред… »
Шок у Новом Пазару! Ненад Лалатовић изашао на конференцију, а онда...
Вечерње новости пре 11 сати
Ненад Лалатовић неће више бити тренер Новог Пазара, а последња утакмица на којој ће предводити тим из града на Јошаници биће против Војводине. Фото: Елмедин Хајровиц/АТАИмагес Он је уочи тог дуела одржао конференцију за медије… »
Директор се појавио на конференцији и открио због чега Лалатовић напушта Нови Пазар! Ово су сви желели да чују
Курир пре 12 сати
Ненад Лалатовић више неће бити шеф стручног штаба Новог Пазара. Чувени стручњак завршава мисију у граду на Јошаници, а последњи плес на клупи Новог Пазара имаће управо против свог некадашњег клуба, Војводине. Уочи овог дуела… »
Ненад Лалатовић напушта Нови Пазар
Спортске.нет пре 12 сати
Фудбалски клуб Нови Пазар и тренер Ненад Лалатовић неће наставити сарадњу пошто нису постигли договор. Након три месеца и врло турбулентног периода, заједничка сарадња Новог Пазара и Ненада Лалатовића се приводи крају. Још… »
Ненад Лалатовић никада емотивнији после одласка из Пазара, о анегдотама из града и речима које неће заборавити
Телеграф пре 12 сати
Нови Пазар и Ненад Лалатовић се растају, а искусни стручњак ће водити само још утакмицу против Војводине у последњем колу Суперлиге Србије. - Прво да кажем, била је велика част, задовољство и привилегија да будем тренер једног… »
На конференцији Ненада Лалатовића се појавио и он, шмекерски изашао и рекао: "Биће испраћен како доликује..."
Телеграф пре 12 сати
Ненад Лалатовић неће више бити тренер Новог Пазара, а последња утакмица на којој ће предводити тим из града на Јошаници биће против Војводине. Он је уочи тог дуела одржао конференцију за медије, на којој је између осталог открио… »