Povezane vesti

''Pazarski Simeone'' Nenad Lalatović: ''Duša me boli, nikad vas neću zaboraviti!''

''Pazarski Simeone'' Nenad Lalatović: ''Duša me boli, nikad vas neću zaboraviti!''

Sportske.net pre 22 dana
Posle generalnog sekretara kluba Fikreta Međedovića, na današnjoj konferenciji za novinare je govorio i Nenad Lalatović, koji je detaljno obrazložio razloge svog odlaska iz Novog Pazara. ''Bila mi je velika čast, zadovoljstvo, privilegija da budem trener… »
Nenad Lalatović napušta Novi Pazar

Telegraf pre 22 dana
Fudbaleri Novog Pazara gostuju sutra ekipi Vojvodine u poslednjem kolu Superlige Srbije, a pred tu utakmicu je postalo jasno - Nenad Lalatović neće više biti trener kluba iz grada na Jošanici. Kako je prvi preneo Trik.rs, Lalatoviću će ovo biti poslednja… »
VIDEO Lalatović napušta Novi Pazar: Odlazi zbog novca - ovo su njegove reči, izvadio telefon i pokazao snimak usred…

VIDEO Lalatović napušta Novi Pazar: Odlazi zbog novca - ovo su njegove reči, izvadio telefon i pokazao snimak usred…

Nova pre 21 dana
Fudbalski klub Novi Pazar i trener Nenad Lalatović okončaće saradnju posle gostovanja Vojvodini u poslednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije, rečeno je na konferenciji za novinare. Utakmica u Novom Sadu zakazana za subotu od 18 časova nema rezultatski… »
Lalatović o odlasku iz Novog Pazara: Nisam mogao da dobijem uslove kakve sam želeo

Lalatović o odlasku iz Novog Pazara: Nisam mogao da dobijem uslove kakve sam želeo

Radio sto plus pre 21 dana
Utakmica u Novom Sadu zakazana za subotu od 18 časova nema rezultatski značaj, jer je Vojvodina sigurno druga, dok će Novi Pazar završiti sezonu na petoj poziciji. “Emocije su velike. Došao sam ovde isključivo zbog navijača, grada i ljubavi prema meni… »
Nenad Lalatović na kraju sezone napušta Novi Pazar

Nenad Lalatović na kraju sezone napušta Novi Pazar

RTS pre 21 dana
Trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović saopšio je da će napustiti klub na kraju sezone i posle utakmice protiv Vojvodine u subotu. Lalatović je od 8. februara trener Novog Pazara, a na 14 utakmica u Superligi Srbije zabeležio je pet pobeda, četiri… »
Lalatović: "Tražio sam ugovor kakav sam imao u Lučanima"

Lalatović: "Tražio sam ugovor kakav sam imao u Lučanima"

B92 pre 21 dana
Nenad Lalatović je održao oproštajnu konferenciju kao trener Novog Pazara. Temperamentni strateg će poslednji put biti na klupi plavo-belih protiv Vojvodine u poslednjem kolu plej-ofa Superlige. Zajedno sa Lalatovićem se pojavio i generalni sekretar… »
Nenad Lalatović napušta Novi Pazar na kraju sezone

Nenad Lalatović napušta Novi Pazar na kraju sezone

Politika pre 21 dana
On je naveo da bi voleo da Novi Pazar nađe sponzore i da se ponovo bori za Evropu. Trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović saopšio je danas da će napustiti klub na kraju sezone i posle utakmice protiv Vojvodine u subotu. Lalatović je od 8. februara… »
"Tu sam da objasnim zašto ne nastavljamo sa Lalatovićem": Gensek kluba seo kraj trenera i otkrio kako stoje stvari

"Tu sam da objasnim zašto ne nastavljamo sa Lalatovićem": Gensek kluba seo kraj trenera i otkrio kako stoje stvari

Mondo pre 21 dana
Činilo se da su idealna kombinacija, ali nije dugo potrajalo! Fudbalski klub Novi Pazar i iskusni trener Nenad Lalatović završavaju saradnju na kraju tekuće sezone, u kojoj nisu uspeli da izbore evropske kvalifikacije. Vest o Lalatovićevom odlasku iz… »
Prijateljski rastanak: Lalatović odlazi posle Vojvodine

Prijateljski rastanak: Lalatović odlazi posle Vojvodine

RTV Novi Pazar pre 21 dana
Dileme više nema – Novi Pazar će u takmičarsku 2026/27 s novim trenerom. Ako je i postojala neka šansa da padne dogovor, definitivno je iščezla kad su se šef stručnog štaba Nenad Lalatović i generalni sekretar Pazaraca Fikret Međedović zajedno pojavili… »
Nikad emotivnija konferencija Nenada Lalatovića! Na ivici suza se oprostio od Novog Pazara - otkrio zbog čega odlazi, pokazao…

Nikad emotivnija konferencija Nenada Lalatovića! Na ivici suza se oprostio od Novog Pazara - otkrio zbog čega odlazi, pokazao…

Kurir pre 21 dana
Oproštaj Nenada Lalatovića od Novog Pazara protekao vrlo emotivno. Temperamentni stručnjak potvrdio je da nakon svega tri meseca napušta Novi Pazar, a razlog je finansijske prirode. Lalatović je priznao da je imao želju da ostane, ali uz uslov da mu klub… »
Emotivno! Evo kako se Nenad Lalatović oprostio od Novog Pazara

Emotivno! Evo kako se Nenad Lalatović oprostio od Novog Pazara

Večernje novosti pre 21 dana
Fudbaleri Vojvodine i Novog Pazara sastaće se u poslednjem kolu Superlige Srbije, a trener gostiju Nenad Lalatović ovom utakmicom se oprašta od klupe plavo-belih. Foto: Elmedin Hajrovic/ATAImages Na zajedničkoj konferenciji pred mikrofon su stali prvi… »
Šok u Novom Pazaru! Nenad Lalatović izašao na konferenciju, a onda...

Šok u Novom Pazaru! Nenad Lalatović izašao na konferenciju, a onda...

Večernje novosti pre 21 dana
Nenad Lalatović neće više biti trener Novog Pazara, a poslednja utakmica na kojoj će predvoditi tim iz grada na Jošanici biće protiv Vojvodine. Foto: Elmedin Hajrovic/ATAImages On je uoči tog duela održao konferenciju za medije, na kojoj je između… »
Direktor se pojavio na konferenciji i otkrio zbog čega Lalatović napušta Novi Pazar! Ovo su svi želeli da čuju

Direktor se pojavio na konferenciji i otkrio zbog čega Lalatović napušta Novi Pazar! Ovo su svi želeli da čuju

Kurir pre 21 dana
Nenad Lalatović više neće biti šef stručnog štaba Novog Pazara. Čuveni stručnjak završava misiju u gradu na Jošanici, a poslednji ples na klupi Novog Pazara imaće upravo protiv svog nekadašnjeg kluba, Vojvodine. Uoči ovog duela, Lalatović je izašao pred… »

Sportske.net pre 21 dana
Fudbalski klub Novi Pazar i trener Nenad Lalatović neće nastaviti saradnju pošto nisu postigli dogovor. Nakon tri meseca i vrlo turbulentnog perioda, zajednička saradnja Novog Pazara i Nenada Lalatovića se privodi kraju. Još poslednje kolo protiv… »
Nenad Lalatović nikada emotivniji posle odlaska iz Pazara, o anegdotama iz grada i rečima koje neće zaboraviti

Nenad Lalatović nikada emotivniji posle odlaska iz Pazara, o anegdotama iz grada i rečima koje neće zaboraviti

Telegraf pre 21 dana
Novi Pazar i Nenad Lalatović se rastaju, a iskusni stručnjak će voditi samo još utakmicu protiv Vojvodine u poslednjem kolu Superlige Srbije. - Prvo da kažem, bila je velika čast, zadovoljstvo i privilegija da budem trener jednog ovakvog velikog kluba… »
Na konferenciji Nenada Lalatovića se pojavio i on, šmekerski izašao i rekao: "Biće ispraćen kako dolikuje..."

Na konferenciji Nenada Lalatovića se pojavio i on, šmekerski izašao i rekao: "Biće ispraćen kako dolikuje..."

Telegraf pre 22 dana
Nenad Lalatović neće više biti trener Novog Pazara, a poslednja utakmica na kojoj će predvoditi tim iz grada na Jošanici biće protiv Vojvodine. On je uoči tog duela održao konferenciju za medije, na kojoj je između ostalog otkrio i šta je razlog njegovog… »

Vesti dana »