Povezane vesti
Vladimir Janković, novi v.d. direktor Zemunske gimnazije
Telegraf pre 1 dan
Vladimir Janković postavljen je za novog v.d. direktora Zemunske gimnazije. Kako sam tvrdi, bavio se proizvodnjom metalne galanterije, bio trgovac, a geografiju je diplomirao u 50. godini i zatim radio kao nastavnik geografije u jednoj osnovnoj školi… »
Zemunska gimnazija dobila novog v. d. direktora: Geografiju diplomirao u 50. godini
N1 Info pre 7 sati
Ministarstvo prosvete imenovalo je Vladimira Jankovića za novog v. d. direktora Zemunske gimnazije, potvrđeno je Danasu u toj školi. "On je malopre došao u školu i predstavio se kao novi v. d. direktor. Rekao je da će biti sa nama šest meseci", kaže za… »
Vladimir Janković: Šindić (SRCE) o imenovanju v.d. direktora
Beta pre 11 sati
Član Predsedništva Srbija centra (SRCE) Boško Šindić ocenio je danas da odluka Ministarstva prosvete da za novog v.d. direktora Zemunske gimnazije imenuje Vladimira Jankovića, predstavlja uvredu za celu prosvetnu zajednicu, kao i roditelje i đake te… »
Diplomirao u 50. godini, pa postao direktor Zemunske gimnazije
Nova pre 10 sati
Vladimir Janković postavljen je za novog v.d. direktora Zemunske gimnazije. Kako sam tvrdi, do sada se bavio proizvodnjom metalne galanterije, bio trgovac, a geografiju je diplomirao u 50. godini. Od čoveka koji je u životu, kako je sam rekao, radio više… »
Šindić (SRCE): Imenovanje novog v.d. direktora Zemunske gimnazije uvreda za sve đake i roditelje
Serbian News Media pre 11 sati
Član Predsedništva Srbija centra ( SRCE) Boško Šindić ocenio je danas da odluka Ministarstva prosvete da za novog v.d. direktora Zemunske gimnazije imenuje Vladimira Jankovića, predstavlja uvredu za celu prosvetnu zajednicu, kao i roditelje i đake te… »
Šindić (SRCE): Imenovanje novog v.d. direktora Zemunske gimnazije uvreda za sve đake i roditelje
Pravo u centar pre 11 sati
Član Predsedništva Srbija centra (SRCE) Boško Šindić ocenio je danas da odluka Ministarstva prosvete da za novog v.d. direktora Zemunske gimnazije imenuje Vladimira Jankovića, predstavlja uvredu za celu prosvetnu zajednicu, kao i roditelje i đake te… »
Novi direktor Zemunske gimnazije fakultet završio u 50. godini
Ozon press pre 11 sati
Vladimir Janković je postavljen za novog v.d. direktora Zemunske gimnazije. Kako sam tvrdi, bavio se proizvodnjom metalne galanterije, bio trgovac, a geografiju je diplomirao u 50. godini „Nikad nije kasno.“ Ovako se zove emisija u kojoj je 2019. godine… »
Vladimir Janković: Šindić (SRCE) o imenovanju v.d. direktora
Radio sto plus pre 10 sati
Šindić je u saopštenju naveo da je Janković učesnik rijaliti programa i čovek koji je diplomirao sa 50 godina, a u obrazovanju radi tek nekoliko godina. “Taj čovek je u životu uglavnom radio kao trgovac i bavio se proizvodnjom metalne galanterije. Uslov… »
Folk amater iz Grand produkcije: Ko je novi v.d. direktora Zemunske gimnazije?
Vreme pre 11 sati
Vladimir Janković je postavljen za novog v.d. direktora Zemunske gimnazije. Kako sam tvrdi, bavio se proizvodnjom metalne galanterije, bio trgovac, a geografiju je diplomirao u 50. godini. „Nikad nije kasno.“ Ovako se zove emisija u kojoj je 2019. godine… »
Danas pre 11 sati
Direktno iz Grand produkcije: Ko je novi v.d. direktora Zemunske gimnazije, folk-amater i diplomac u 50-oj
Vreme pre 13 sati
Vladimir Janković je postavljen za novog v.d. direktora Zemunske gimnazije, a „Vreme“ saznaje da se čovek, kako sam tvrdi, bavio proizvodnjom metalne galanterije, bio trgovac, a geografiju je diplomirao u 50-oj godini. „Nikad nije kasno.“ Ovako se zove… »
Zemunska gimnazija dobila novog v. d. direktora
Danas pre 14 sati
Ministarstvo prosvete imenovalo je Vladimira Jankovića za novog v. d. direktora Zemunske gimnazije, potvrđeno je Danasu u toj školi. – On je malopre došao u školu i predstavio se kao novi v. d. direktor. Rekao je da će biti sa nama šest meseci – kaže za… »
Vesti dana »
U Srbiji nestabilno vreme uz povremene pljuskove, grmljavinu, grad i jak vetar, u Vojvodini preteženo sunčano
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Tanjga nezadovoljan zbog odnosa prema igračima Vojvodine: „To je dokaz da nas ne cene i to treba da nam bude podstrek da napredujemo u svakom pogledu“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Ruski ambasador o masakru u internatu u Luganskoj oblasti: Namerni napad na objekat u kome deca žive i uče je ratni zločin!
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane