Povezane vesti

Oglasila se Dara Bubamara o pobednici Evrovizije: "Energijo moja" FOTO

Oglasila se Dara Bubamara o pobednici Evrovizije: "Energijo moja" FOTO

B92 pre 9 sati
Pobednička numera ovogodišnje "Evrovizije", "Bangaranga" u izvođenju pevačice Dare oduševila je ceo svet, a brojni srpski muzičari su komentarisali njen nastup. Dara Bubamara je takođe oduševljena svojom svojom imenjakinjom, pobednicom "Pesme… »
Haos na mrežama zbog Dare Bubamare i pobednice Evrovizije! Srbija bruji o neočekivanom odgovoru! (foto)

Haos na mrežama zbog Dare Bubamare i pobednice Evrovizije! Srbija bruji o neočekivanom odgovoru! (foto)

Kurir pre 11 sati
Dara iz Bugarske pobedila je ove godine na Evroviziji, a sada se oglasila i naša Dara Bubamara iz Srbije, pa je prokomentarisala imenjakinju! "Bangaranga", pobednička numera ovogodišnje "Evrovizije", zaludela je Evropu, pa i srpsku pevačicu Daru… »
Dara Bubamara se obratila pobednici iz Bugarske: Evo šta je poručila imenjakinji kad je čula šta je rekla o njoj

Dara Bubamara se obratila pobednici iz Bugarske: Evo šta je poručila imenjakinji kad je čula šta je rekla o njoj

Mondo pre 12 sati
Pobednička numera ovogodišnje 70. Evrovizije u Beču "Bangaranga" zaludela je Evropu, pa i srpsku pevačicu Daru Bubamaru. Osim pesmom, naša popularna pevačica oduševljena je i svojom imenjakinjom, pobednicom i imenjakinjom Darom. Pevačica je čula kako… »
Dara Bubamara se obratila Dari iz Bugarske: Oduševljena pobednicom "Evrovizije", ovo nije mogla da prećuti: "Moja energijo"

Dara Bubamara se obratila Dari iz Bugarske: Oduševljena pobednicom "Evrovizije", ovo nije mogla da prećuti: "Moja energijo"

Blic pre 13 sati
Dara Bubamara javno je uputila komplimente bugarskoj pevačici Dari, pobednici Evrovizije iz Beča. Bugarka Dara je vrlo popularna, a na pitanje novinara potvrdila je da zna za svoju srpsku imenjakinju. "Bangaranga", pobednička numera ovogodišnje… »
Dara Bubamara komentarisala pobednicu Evrovizije! Obratila se Dari iz Bugarske: "Energijo moja..."

Dara Bubamara komentarisala pobednicu Evrovizije! Obratila se Dari iz Bugarske: "Energijo moja..."

Telegraf pre 12 sati
Pobednička numera ovogodišnje "Evrovizije", "Bangaranga", zaludela je Evropu, pa i srpsku pevačicu Daru Bubamaru. Atraktivna Novosađanka je, osim pesmom, oduševljena je i svojom imenjakinjom, pobednicom "Pesme Evrovizije", Darom. Pevačica je čula kako je… »

Vesti dana »