Povezane vesti
"Nedostaješ mi puno, dragi moj Valtere", Dačić: "Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je bio stub i oslonac SPS-a"…
Blic pre 21 sat
Dačić ističe da je Bata uvek predstavljao politiku solidarnosti i socijalne pravde Odlazak Bate ostavio je veliku prazninu, ali njegovo delo ostaje trajna inspiracija Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić emotivnom objavom na… »
Dačić: Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je obeležio čitavu jednu epohu
Euronews pre 22 sata
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podsetio je danas da je prošlo deset godina od smrti glumca Velimira Bate Živojinovića, istakavši da je pored neizbrisivog traga koji je ostavio u srpskoj i jugoslovenskoj umetnosti, on bio… »
Već deset godina bez Bate Živojinovića „Nedostaješ mi puno, dragi moj Valtere!”, priznao je Dačić
Dnevnik pre 22 sata
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podsetio je danas da je prošlo deset godina od smrti glumca Velimira Bate Živojinovića, istakavši da je pored neizbrisivog traga koji je ostavio u srpskoj i jugoslovenskoj umetnosti, on bio… »
Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je obeležio čitavu jednu epohu
Politika pre 22 sata
Bata Živojinović je predstavljao politiku solidarnosti i socijalne pravde. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podsetio je danas da je prošlo deset godina od smrti glumca Velimira Bate Živojinovića, istakavši da je pored… »
Vesti dana »
Student: Zajedno sa bajkerima obezbeđujemo skup na Trgu republike, ne očekujemo incidente
Danas pre 2 satajoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO Kolone iz različitih delova Beograda stižu na Slaviju gde je u 18 sati zakazan skup studenata u blokadi (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 22 minutajoš 102 povezane
Partizan slavio – emotivni Natho dao gol i odigrao poslednji meč u crno-belom
Sputnik pre 22 minutajoš 38 povezanih
Ukrajinski ambasador u UN odbacio tvrdnje da je Ukrajina gađala studentski dom
Beta pre 1 satjoš 24 povezane