Povezane vesti

"Nedostaješ mi puno, dragi moj Valtere", Dačić: "Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je bio stub i oslonac SPS-a"…

"Nedostaješ mi puno, dragi moj Valtere", Dačić: "Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je bio stub i oslonac SPS-a"…

Blic pre 21 sat
Dačić ističe da je Bata uvek predstavljao politiku solidarnosti i socijalne pravde Odlazak Bate ostavio je veliku prazninu, ali njegovo delo ostaje trajna inspiracija Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić emotivnom objavom na… »
Dačić: Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je obeležio čitavu jednu epohu

Dačić: Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je obeležio čitavu jednu epohu

Euronews pre 22 sata
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podsetio je danas da je prošlo deset godina od smrti glumca Velimira Bate Živojinovića, istakavši da je pored neizbrisivog traga koji je ostavio u srpskoj i jugoslovenskoj umetnosti, on bio… »
Već deset godina bez Bate Živojinovića „Nedostaješ mi puno, dragi moj Valtere!”, priznao je Dačić

Već deset godina bez Bate Živojinovića „Nedostaješ mi puno, dragi moj Valtere!”, priznao je Dačić

Dnevnik pre 22 sata
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podsetio je danas da je prošlo deset godina od smrti glumca Velimira Bate Živojinovića, istakavši da je pored neizbrisivog traga koji je ostavio u srpskoj i jugoslovenskoj umetnosti, on bio… »
Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je obeležio čitavu jednu epohu

Deset godina bez Bate Živojinovića, čoveka koji je obeležio čitavu jednu epohu

Politika pre 22 sata
Bata Živojinović je predstavljao politiku solidarnosti i socijalne pravde. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podsetio je danas da je prošlo deset godina od smrti glumca Velimira Bate Živojinovića, istakavši da je pored… »

Vesti dana »