Povezane vesti
"Samo me gledaj, a da me imaš ne: Možeš!" Brutalan sukob Kačavende i Anđela, pljušte gnusne uvrede u Eliti: "Žena nije…
Blic pre 10 sati
Milena je burno reagovala, izrekla teške uvrede i završila raspravu porukom da joj se svi dive. Sukob je izbio nakon prikazivanja snimka na kojem učesnici ogovaraju Milenu, što je bio okidač za težak verbalni obračun. Tokom emisije "Gledanje snimaka" u… »
"Gledaj me, da me imaš ne možeš!" Anđelo i Kačavenda ušli u žestok sukob, pljušte uvrede: "Žena nije normalna."
Telegraf pre 9 sati
Milena Kačavenda je ovih dana došla u sukob sa Anđelom Rankovićem tokom emisije "Pitanja gledalaca". Ona je ušla u direktan verbalni sukob sa njim nakon puštanja snimka gde su je Zadrugari ogovarali. Ovaj klip bio je okidač za ozbiljan skandal i lavinu… »
Vesti dana »
Tanjga nezadovoljan zbog odnosa prema igračima Vojvodine: „To je dokaz da nas ne cene i to treba da nam bude podstrek da napredujemo u svakom pogledu“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Putin: "Napad ukrajinskih snaga na školu u Lugansku je teroristički napad"
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane
Velika crveno-bela žurka u centru Beograda! Hiljade navijača Zvezde slavi titulu - ori se pesma, pršte baklje, puca vatromet na sve strane (video)
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Crvena zvezda proslavila titulu šampiona Srbije: Četvorica podigla pehar (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana