Povezane vesti

"Stvara mi pritisak", Đina sa ocem prekinula kontakt, a ovako je govorila o njemu: "Tate me je najviše blam"

"Stvara mi pritisak", Đina sa ocem prekinula kontakt, a ovako je govorila o njemu: "Tate me je najviše blam"

Telegraf 22.05.2026
Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina, prekinula je kontakt sa ocem, dok je sa majkom i te kako bliska. Đina se preselila daleko od Srbije, a nedavno je bila na maminom venčanju sa engleskim bogatašem Džefrijem Arnoldom, o… »
"Tate me je najviše blam" Haris priznao da su odnosi sa ćerkom zamrznuti, ona se odselila za Španiju! Evo šta je Đini stvaralo…

"Tate me je najviše blam" Haris priznao da su odnosi sa ćerkom zamrznuti, ona se odselila za Španiju! Evo šta je Đini stvaralo…

Kurir 22.05.2026
Ćerka muzičke zvezde Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline Džinović, Đina, preselila se daleko od Srbije, a u aprilu je bila na maminom venčanju sa engleskim milionerom Džefrijem Arnoldom, o kojem se i dalje priča. Đina trenutno boravi u… »
"Stvara mi pritisak" Đina prekinula kontakt sa Harisom i odselila se u Španiju: "Tate me je najviše blam", o njemu je ovako…

"Stvara mi pritisak" Đina prekinula kontakt sa Harisom i odselila se u Španiju: "Tate me je najviše blam", o njemu je ovako…

Blic 22.05.2026
Haris je naveo da su odnosi sa ćerkom zamrznuti. Đina ističe da ne želi da se bavi muzikom, iako ima talenat. Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina, prekinula je kontakt sa ocem, dok je sa majkom i te kako bliska. Đina se… »

Vesti dana »