Povezane vesti
"Stvara mi pritisak", Đina sa ocem prekinula kontakt, a ovako je govorila o njemu: "Tate me je najviše blam"
Telegraf 22.05.2026
Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina, prekinula je kontakt sa ocem, dok je sa majkom i te kako bliska. Đina se preselila daleko od Srbije, a nedavno je bila na maminom venčanju sa engleskim bogatašem Džefrijem Arnoldom, o… »
"Tate me je najviše blam" Haris priznao da su odnosi sa ćerkom zamrznuti, ona se odselila za Španiju! Evo šta je Đini stvaralo…
Kurir 22.05.2026
Ćerka muzičke zvezde Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline Džinović, Đina, preselila se daleko od Srbije, a u aprilu je bila na maminom venčanju sa engleskim milionerom Džefrijem Arnoldom, o kojem se i dalje priča. Đina trenutno boravi u… »
"Stvara mi pritisak" Đina prekinula kontakt sa Harisom i odselila se u Španiju: "Tate me je najviše blam", o njemu je ovako…
Blic 22.05.2026
Haris je naveo da su odnosi sa ćerkom zamrznuti. Đina ističe da ne želi da se bavi muzikom, iako ima talenat. Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina, prekinula je kontakt sa ocem, dok je sa majkom i te kako bliska. Đina se… »
Vesti dana »
UŽIVO Opšti rat u Urugvaju tokom derbija - Španija sa pola gasa do prvog mesta VIDEO
B92 pre 12 minutajoš 6 povezanih
Megasenzacija u Teksasu! Ispisana istorija, svetski šampion na kolenima!
Večernje novosti pre 7 minutajoš 6 povezanih
SAD izvele napad na iranske ciljeve kao odgovor na napad na teretni brod
Danas pre 4 satijoš 1 povezana