Повезане вести

"Ствара ми притисак", Ђина са оцем прекинула контакт, а овако је говорила о њему: "Тате ме је највише блам"

"Ствара ми притисак", Ђина са оцем прекинула контакт, а овако је говорила о њему: "Тате ме је највише блам"

Телеграф пре 9 сати
Ћерка певача Хариса Џиновића и модне креаторке Мелине Џиновић, Ђина, прекинула је контакт са оцем, док је са мајком и те како блиска. Ђина се преселила далеко од Србије, а недавно је била на мамином венчању са енглеским… »
"Тате ме је највише блам" Харис признао да су односи са ћерком замрзнути, она се одселила за Шпанију! Ево шта је Ђини стварало…

"Тате ме је највише блам" Харис признао да су односи са ћерком замрзнути, она се одселила за Шпанију! Ево шта је Ђини стварало…

Курир пре 10 сати
Ћерка музичке звезде Хариса Џиновића и његове бивше супруге Мелине Џиновић, Ђина, преселила се далеко од Србије, а у априлу је била на мамином венчању са енглеским милионером Џефријем Арнолдом, о којем се и даље прича. Ђина… »
"Ствара ми притисак" Ђина прекинула контакт са Харисом и одселила се у Шпанију: "Тате ме је највише блам", о њему је овако…

"Ствара ми притисак" Ђина прекинула контакт са Харисом и одселила се у Шпанију: "Тате ме је највише блам", о њему је овако…

Блиц пре 11 сати
Харис је навео да су односи са ћерком замрзнути. Ђина истиче да не жели да се бави музиком, иако има таленат. Ћерка певача Хариса Џиновића и модне креаторке Мелине Џиновић, Ђина, прекинула је контакт са оцем, док је са мајком и… »

Вести дана »