Povezane vesti

"To mi je najviše narušilo zdravlje" Jelena Rozga godinama ima ovu dijagnozu: "Pijem tablete za srce, imam i novu terapiju"

"To mi je najviše narušilo zdravlje" Jelena Rozga godinama ima ovu dijagnozu: "Pijem tablete za srce, imam i novu terapiju"

Blic pre 8 sati
Priznaje da pati od velike treme pred nastupe, bez obzira na dugogodišnje iskustvo. Tokom vrhunca karijere sa grupom 'Magazin' bila je ekstremno iscrpljena zbog previše nastupa Pevačica Jelena Rozga otvoreno je govorila o zdravstvenim problemima koje… »
"To mi je narušilo zdravlje, pijem lekove za srce": Jelena Rozga prvi put o dijagnozi, stanje joj se pogoršalo

"To mi je narušilo zdravlje, pijem lekove za srce": Jelena Rozga prvi put o dijagnozi, stanje joj se pogoršalo

Mondo pre 7 sati
Jelena Rozga jedna je od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima, a iako je u javnosti uvek vidimo nasmejanu, ne krije da je privatno veoma emotivna, kao i da joj je ta emotivnost najviše uticala na zdravlje. - Veliki sam tremaroš i to ne mogu da… »
Nije znala kako se zove i gde se budi: Jedna stvar je Jeleni Rozgi najviše narušila zdravlje, godinama ima ovu dijagnozu…

Nije znala kako se zove i gde se budi: Jedna stvar je Jeleni Rozgi najviše narušila zdravlje, godinama ima ovu dijagnozu…

Kurir pre 7 sati
Pevačica Jelena Rozga iskreno je pričala o svojim zdravstvenim problemima, a sada je otkrila šta je uticalo na njeno stanje. Ona je, takođe, govorila i o karijeri, te tako istakla da svaki put pred nastup ima tremu, uprkos dugogodišnjem iskustvu. Rozga… »
Jelena Rozga otvorila dušu o 30 godina karijere, porodici i zdravlju: "Iz nekih priča često izlazim ranjena"

Jelena Rozga otvorila dušu o 30 godina karijere, porodici i zdravlju: "Iz nekih priča često izlazim ranjena"

Telegraf pre 9 sati
U godini u kojoj slavi tri decenije karijere, regionalna muzička zvezda Jelena Rozga dala je jedan od svojih najiskrenijih intervjua do sada. Voditelj Ivo Šarić ugostio ju je u emisiji SHOWtime na Happy FM-u, gde je otvoreno govorila o najlepšim i… »

Vesti dana »