Povezane vesti

"Bez ičega su me izbacili sa detetom na ulicu" Pevačici nakon smrti muža njegova porodica napravila pakao od života: Smetala…

"Bez ičega su me izbacili sa detetom na ulicu" Pevačici nakon smrti muža njegova porodica napravila pakao od života: Smetala…

Kurir pre 20 sati
Pevačica Stoja Novaković u potresnoj ispovesti govorila je o traumi koju je doživela nakon smrti prvog muža kada je ostala sa detetom na ulici. Ona je svojevremeno govorila o svojoj borbi i patnji. Stoja je u brak ušla sa 16 godina, a idiličan život… »
"Bez ičega su me izbacili sa detetom na ulicu" Pevačici nakon smrti muža napravili pakao od života: "Vrištala sam na sav glas"…

"Bez ičega su me izbacili sa detetom na ulicu" Pevačici nakon smrti muža napravili pakao od života: "Vrištala sam na sav glas"…

Blic pre 20 sati
Zbog teške situacije, morala je da peva po kafanama kako bi prehranila dete i preživela. Stoja je nedavno najavila povlačenje sa muzičke scene i planira da se odmara i provodi više vremena sa porodicom. Pevačica Stoja Novaković u potresnoj ispovesti… »

Vesti dana »