Povezane vesti

"Preživela sam agoniju" Pevačica već četiri dana trpi nepodnošljive bolove: Retko ko bi to podneo

"Preživela sam agoniju" Pevačica već četiri dana trpi nepodnošljive bolove: Retko ko bi to podneo

Kurir pre 9 sati
Pevačica i bivša rijaliti https://kurir.rs/tag/19742/rijalitiučesnica Zorica Erić oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da se susrela sa zdravstvenim problemom. Ona je rekla da joj je žao što narod ne veruje kada pevači kažu da im je teško i da… »
"Preživela sam agoniju, niko ne zna..." Naša pevačica trpela jezive bolove četiri dana: "Retko ko bi podneo"

"Preživela sam agoniju, niko ne zna..." Naša pevačica trpela jezive bolove četiri dana: "Retko ko bi podneo"

Telegraf pre 9 sati
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Erić oglasila se na društvenim mrežama i otvoreno progovorila o zdravstvenim problemima sa kojima se suočila prethodnih dana. Ona je priznala da je uprkos jakim bolovima i lošem zdravstvenom stanju ispunila… »
"Preživela sam agoniju" Naša pevačica već četiri dana trpi nepodnošljive bolove: "Retko ko bi to podneo"

"Preživela sam agoniju" Naša pevačica već četiri dana trpi nepodnošljive bolove: "Retko ko bi to podneo"

Blic pre 11 sati
Izjavila je da često pati u tišini kako publika ne bi primetila njeno stanje. Zorica je podelila i neprijatna iskustva sa nastupa, uključujući uvredljive komentare gostiju i neprimereno ponašanje slavljenikovog dede. Pevačica i bivša rijaliti učesnica… »

Vesti dana »