Povezane vesti
"Preživela sam agoniju" Pevačica već četiri dana trpi nepodnošljive bolove: Retko ko bi to podneo
Kurir pre 9 sati
Pevačica i bivša rijaliti https://kurir.rs/tag/19742/rijalitiučesnica Zorica Erić oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da se susrela sa zdravstvenim problemom. Ona je rekla da joj je žao što narod ne veruje kada pevači kažu da im je teško i da… »
"Preživela sam agoniju, niko ne zna..." Naša pevačica trpela jezive bolove četiri dana: "Retko ko bi podneo"
Telegraf pre 9 sati
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Erić oglasila se na društvenim mrežama i otvoreno progovorila o zdravstvenim problemima sa kojima se suočila prethodnih dana. Ona je priznala da je uprkos jakim bolovima i lošem zdravstvenom stanju ispunila… »
"Preživela sam agoniju" Naša pevačica već četiri dana trpi nepodnošljive bolove: "Retko ko bi to podneo"
Blic pre 11 sati
Izjavila je da često pati u tišini kako publika ne bi primetila njeno stanje. Zorica je podelila i neprijatna iskustva sa nastupa, uključujući uvredljive komentare gostiju i neprimereno ponašanje slavljenikovog dede. Pevačica i bivša rijaliti učesnica… »
Vesti dana »
BLOG Uživo „Ti i ja, Slavija“: Kolone iz svih krajeva pristižu na studentski protest na Slaviji
Mašina pre 6 minutajoš 48 povezanih
BLOG: U Ćacilend mogu samo „pozvani“, ogromna kolona automobila na ulazu u Beograd
Vreme pre 2 satajoš 29 povezanih
Uoči skupa na Slaviji, studenti i građani na više mesta, policija uglavnom oko Skupštine
Bloomberg Adria pre 6 minutajoš 103 povezane
Subota kad je otišô Natho - gol, otisci i pobeda na oproštaju Izraelca
RTS pre 6 minutajoš 34 povezane
Ukrajinski ambasador u UN odbacio tvrdnje da je Ukrajina gađala studentski dom
Beta pre 1 satjoš 24 povezane