Povezane vesti
"Varao me dok sam bila trudna, sve sam saznala posle porođaja" Crnogorska pevačica optužila Milicu Todorović da je bila sa…
Kurir pre 14 sati
Milica Todorović bila je u dugogodišnjoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u trenutku kada su započeli romansu navodno bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Andrea Demirović je svojevremeno, pod velikim pritiskom javnosti… »
"Varao me dok sam bila trudna!" Pevačica šokirala tvrdnjom da je Milica Todorović bila s njenim mužem
Telegraf pre 14 sati
Pevačica Milica Todorović našla se u centru pažnje javnosti nakon što su isplivali navodi o njenom emotivnom životu i vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u trenutku početka njihove romanse navodno bio u braku sa pevačicom Andreom Demirović… »
"Varao me dok sam bila trudna, sve sam saznala nakon porođaja" Pevačica šokirala tvrdnjama da je Milica Todorović bila sa…
Blic pre 14 sati
Paunović je bio u vezi sa Milicom dok je još bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Andrea Demirović je dala izjavu u kojoj je otkrila da se razvodi i opisala bolnu situaciju kroz koju je prošla zbog suprugove prevare tokom njene… »
Vesti dana »
Studenti danas organizuju skup na Slaviji, najavljeni dolasci iz cele Srbije
Radio sto plus pre 24 satajoš 33 povezane
Studenti u blokadi: Izbor je na svima nama, ili Srbija ili mafija
N1 Info pre 48 minutajoš 20 povezanih
Krivična prijava protiv mladića (19): Ispisivao na Vračaru grafite uvredljive sadržine upućene državnim organima
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih