Povezane vesti

"Varao me dok sam bila trudna, sve sam saznala posle porođaja" Crnogorska pevačica optužila Milicu Todorović da je bila sa…

"Varao me dok sam bila trudna, sve sam saznala posle porođaja" Crnogorska pevačica optužila Milicu Todorović da je bila sa…

Kurir pre 14 sati
Milica Todorović bila je u dugogodišnjoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u trenutku kada su započeli romansu navodno bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Andrea Demirović je svojevremeno, pod velikim pritiskom javnosti… »
"Varao me dok sam bila trudna!" Pevačica šokirala tvrdnjom da je Milica Todorović bila s njenim mužem

"Varao me dok sam bila trudna!" Pevačica šokirala tvrdnjom da je Milica Todorović bila s njenim mužem

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Milica Todorović našla se u centru pažnje javnosti nakon što su isplivali navodi o njenom emotivnom životu i vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u trenutku početka njihove romanse navodno bio u braku sa pevačicom Andreom Demirović… »
"Varao me dok sam bila trudna, sve sam saznala nakon porođaja" Pevačica šokirala tvrdnjama da je Milica Todorović bila sa…

"Varao me dok sam bila trudna, sve sam saznala nakon porođaja" Pevačica šokirala tvrdnjama da je Milica Todorović bila sa…

Blic pre 14 sati
Paunović je bio u vezi sa Milicom dok je još bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Andrea Demirović je dala izjavu u kojoj je otkrila da se razvodi i opisala bolnu situaciju kroz koju je prošla zbog suprugove prevare tokom njene… »

Vesti dana »