Povezane vesti
"Varao me dok sam bila trudna, sve sam saznala posle porođaja" Crnogorska pevačica optužila Milicu Todorović da je bila sa…
Kurir 23.05.2026
Milica Todorović bila je u dugogodišnjoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u trenutku kada su započeli romansu navodno bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Andrea Demirović je svojevremeno, pod velikim pritiskom javnosti… »
"Varao me dok sam bila trudna!" Pevačica šokirala tvrdnjom da je Milica Todorović bila s njenim mužem
Telegraf 23.05.2026
Pevačica Milica Todorović našla se u centru pažnje javnosti nakon što su isplivali navodi o njenom emotivnom životu i vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u trenutku početka njihove romanse navodno bio u braku sa pevačicom Andreom Demirović… »
"Varao me dok sam bila trudna, sve sam saznala nakon porođaja" Pevačica šokirala tvrdnjama da je Milica Todorović bila sa…
Blic 23.05.2026
Paunović je bio u vezi sa Milicom dok je još bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Andrea Demirović je dala izjavu u kojoj je otkrila da se razvodi i opisala bolnu situaciju kroz koju je prošla zbog suprugove prevare tokom njene… »
Vesti dana »
Danas toplo, ali sledeće nedelje tek stiže prženje: Upaljeni meteoalarmi - ovi datumi su kritični
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Druga konstitutivna sednica Saveta REM-a, nastavak izbora predsednika
RTV pre 40 minutajoš 1 povezana
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 30. jul: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 10 minutajoš 1 povezana
Medvedev: Zapad uveo Rusiji 30.000 sankcija; Kijev: Ne možemo sami da proizvodimo dronove-presretače
RTS pre 21 minutajoš 1 povezana