Povezane vesti
"Rekla sam mu da se skloni, mislila sam da je pijan": Slomila se na pomen pokojnog supruga, upoznala ga u 19. godini
Mondo pre 1 dan
Elma Sinanović govorila je o svom pokojnom suprugu i ljubavi koju retko ko doživi o svog partnera. Sa knedlom u grlu i ponosom otkrila je kako je upoznala svog čoveka. - Supruga sam upoznala vrlo mlada, odmah smo znali da je to. Bio je stvarno… »
"Nikada ga nisam izdala" Elma Sinanović u suzama progovorila o pokojnom mužu i otkrila njegovu poslednju želju: "Kad je umro…
Blic pre 1 dan
Supruga je upoznala sa 19 godina, a on je od prvog dana pokazao ozbiljne namere prema njoj. Iako nije bio iz sveta estrade, postao je njen menadžer i bio joj velika podrška tokom braka. Pevačica Elma Sinanović retko govori o svom privatnom životu, ali je… »
"Nikada ga nisam izdala" Elma kroz suze o pokojnom suprugu i vanvremenskoj ljubavi: U braku sam bila razmažena, stalno me je…
Kurir pre 1 dan
Elma Sinanović govorila je o svom pokojnom suprugu i ljubavi koju retko ko doživi o svog partnera. Sa knedlom u grlu i ponosom otkrila je kako je upoznala svog čoveka. - Supruga sam upoznala vrlo mlada, odmah smo znali da je to. Bio je stvarno… »
Vesti dana »
Ljiljana Borović: Svi privedeni nakon protesta na Slaviji pušteni na slobodu
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. maj: Sutra sunčano i toplo uz umeren razvoj oblačnosti
Beta pre 47 minutajoš 25 povezanih
Tramp: Sporazum sa Iranom u velikoj meri ispregovaran, uskoro konačni detalji
Radio sto plus pre 37 minutajoš 26 povezanih
Iznenađenje: Srbijavoz normalizuje saobraćaj za prevoz putnika
Nova ekonomija pre 2 satajoš 17 povezanih
Tajna služba SAD likvidirala muškarca koji je otvorio vatru u blizini Bele kuće
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih