Povezane vesti
Miško Ražnatović: Partizan čeka veliki remont, u Zvezdi neće biti velike rekonstrukcije
Danas pre 3 sata
Najuticajniji košarkaški menadžer u Evropi Miodrag–Miško Ražnatović govorio je tokom fajnal-fora Evrolige i o Crvenoj zvezdi i Partizanu. Očekuje se da se ozvaniči rastanak Zvezde i trenera Saše Obradovića posle eliminacije od Partizana u polufinalu ABA… »
"Rekao sam da ništa dobro ne mogu da očekuju... I, nažalost, to se i dogodilo!" Miško Ražnatović otvorio dušu o Zvezdi i…
Kurir pre 6 sati
Čuveni košarkaški agent, Miško Ražnatović, govorio je za Mozzart Sport i dotakao se brojnih zanimljivih tema. Ražnatović je otvorio dušu, te je prvo pričao o Crvenoj zvezdi i Partizanu, te njihovim sezonama u Evroligi. - Ja sam pred početak sezone rekao… »
"Partizan čeka remont, Zvezda nema mnogo opcija": Miško Ražnatović otkrio koji je plan "večitih"
Mondo pre 6 sati
Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović za klijente ima neke od najboljih evropskih igrača, a u njegovom timu je i trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić. Ovog leta će mu telefon zvoniti više nego ikada, a kada je reč o Crvenoj zvezdi i… »
Miško Ražnatović o Zvezdi i Partizanu: "Na žalost, dogodilo im se ono što sam rekao na početku sezone"
Telegraf pre 6 sati
Jedan od najboljih košarkaških agenata Evrope Miško Ražnatović dao je opširan intervju za Mozzart Sport na fajnal foru u Atini u kojem je govorio o brojnim košarkaškim temama, a između ostalog dotakao se Crvene zvezde i Paritzana, kao i njihovog učešća u… »
Vesti dana »
(VIDEO-PRENOS) Pratite uživo studentski protest na Slaviji preko naših kamera
Radar pre 6 minutajoš 48 povezanih
Povratak na Slaviju: Pripreme za novi studentski protest u Beogradu
Južne vesti pre 1 satjoš 29 povezanih
Uoči skupa na Slaviji, studenti i građani na više mesta, policija uglavnom oko Skupštine
Bloomberg Adria pre 6 minutajoš 103 povezane
Ukrajinski ambasador u UN odbacio tvrdnje da je Ukrajina gađala studentski dom
Beta pre 1 satjoš 24 povezane