Povezane vesti

Miško Ražnatović o Zvezdi i Partizanu: "Na žalost, dogodilo im se ono što sam rekao na početku sezone"

Miško Ražnatović o Zvezdi i Partizanu: "Na žalost, dogodilo im se ono što sam rekao na početku sezone"

Telegraf pre 21 dana
Jedan od najboljih košarkaških agenata Evrope Miško Ražnatović dao je opširan intervju za Mozzart Sport na fajnal foru u Atini u kojem je govorio o brojnim košarkaškim temama, a između ostalog dotakao se Crvene zvezde i Paritzana, kao i njihovog učešća u… »
Miško Ražnatović: Partizan čeka veliki remont, u Zvezdi neće biti velike rekonstrukcije

Miško Ražnatović: Partizan čeka veliki remont, u Zvezdi neće biti velike rekonstrukcije

Danas pre 20 dana
Najuticajniji košarkaški menadžer u Evropi Miodrag–Miško Ražnatović govorio je tokom fajnal-fora Evrolige i o Crvenoj zvezdi i Partizanu. Očekuje se da se ozvaniči rastanak Zvezde i trenera Saše Obradovića posle eliminacije od Partizana u polufinalu ABA… »
"Rekao sam da ništa dobro ne mogu da očekuju... I, nažalost, to se i dogodilo!" Miško Ražnatović otvorio dušu o Zvezdi i…

"Rekao sam da ništa dobro ne mogu da očekuju... I, nažalost, to se i dogodilo!" Miško Ražnatović otvorio dušu o Zvezdi i…

Kurir pre 20 dana
Čuveni košarkaški agent, Miško Ražnatović, govorio je za Mozzart Sport i dotakao se brojnih zanimljivih tema. Ražnatović je otvorio dušu, te je prvo pričao o Crvenoj zvezdi i Partizanu, te njihovim sezonama u Evroligi. - Ja sam pred početak sezone rekao… »
"Partizan čeka remont, Zvezda nema mnogo opcija": Miško Ražnatović otkrio koji je plan "večitih"

"Partizan čeka remont, Zvezda nema mnogo opcija": Miško Ražnatović otkrio koji je plan "večitih"

Mondo pre 20 dana
Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović za klijente ima neke od najboljih evropskih igrača, a u njegovom timu je i trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić. Ovog leta će mu telefon zvoniti više nego ikada, a kada je reč o Crvenoj zvezdi i… »

Vesti dana »