Povezane vesti

Fico odbrusio Evropi: Sami razgovarajte s Putinom umesto što mene ispitujete

Fico odbrusio Evropi: Sami razgovarajte s Putinom umesto što mene ispitujete

Večernje novosti pre 11 sati
PREMIJER Slovačke Robert Fico pozvao je evropske političare da sami uspostave dijalog sa Rusijom, umesto da od njega traže informacije o razgovorima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Foto: AP Photo/ Vadim Ghirda Fico je tokom susreta sa… »
Fico poručio Briselu: Idite kod Putina ako vas zanima šta misli

Fico poručio Briselu: Idite kod Putina ako vas zanima šta misli

Politika pre 13 sati
Evropa ne može da reši krizu ako ne razgovara sa Rusijom. Slovački premijer Robert Fico poručio je evropskim političarima da prestanu da javno osuđuju njegove susrete sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, dok, kako tvrdi, privatno od njega traže… »
"Ne može to tako da funkcioniše" Fico: Umesto što me ispitujete o Putinu, idite i razgovarajte sa njim

"Ne može to tako da funkcioniše" Fico: Umesto što me ispitujete o Putinu, idite i razgovarajte sa njim

Večernje novosti pre 14 sati
PREMIJER Slovačke Robert Fico pozvao je evropske političare da sami uspostave dijalog sa Rusijom, umesto da od njega traže informacije o razgovorima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Foto: Ožana Jaroslav / ČTK / Profimedia Fico je tokom susreta… »
Fico: Umesto što me ispitujete o Putinu, idite i razgovarajte sa njim

Fico: Umesto što me ispitujete o Putinu, idite i razgovarajte sa njim

Sputnik pre 15 sati
Premijer Slovačke Robert Fico pozvao je evropske političare da sami uspostave dijalog sa Rusijom, umesto da od njega traže informacije o razgovorima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Fico je tokom susreta sa slovačkim studentima ironično… »

Vesti dana »