Povezane vesti
Ove javne ličnosti su promenile veru: Pevačica sa ćerkom prešla u pravoslavlje, a evo i ko je smisao našao kroz islam
Blic 23.05.2026
Dejan Dragojević nakon prelaska: 'U islamu sam pronašao odgovore na svoja pitanja, čak i ona o smrti' Dunja Ilić otkrila je kasnije tek da veru nije menjala zbog dečka Iako se religijska opredeljenja često smatraju veoma intimnom stvari, mnoge ličnosti… »
Ove poznate ličnosti su promenile veru: Pevačica i njena ćerka prešle u pravoslavlje, on počeo da klanja! Ona je bila…
Kurir 23.05.2026
Pevačica Anabela Atijas zamerila je srednjoj ćerki Nini Đogani što je javno iznela da je promenila veru. Njena naslednica je pre nekog vremena iz islama prešla u pravoslavlje. - Iako sam druge vere, kao mala nisam znala ništa o veri. Kasnije sam odlučila… »
Vesti dana »
SZO: Evropu čekaju novi smrtonosni toplotni talasi, mnoge zemlje nespremne
Vreme pre 1 satjoš 23 povezane
Selektor Belgije Rudi Garsija: "Timskom igrom smo došli do pobede"; golman Tibo Kurtoa: "Jedva čekamo meč protiv Španije"
Dnevnik pre 12 minutajoš 84 povezane
Teška saobraćajna nesreća u Batajnici: Sudar autobusa i dva automobila, jedna osoba u teškom stnaju
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Ni reči o Novaku, Sinera vidi kao jedinog favorita za osvajanje Vimbldona: “Najopasniji ikada…”
Telegraf pre 47 minutajoš 27 povezanih
SPC i vernici slave Ivanjdan, "devojački praznik" koji je i zaštitnik kumstva i pobratimstva
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih