Povezane vesti
Ove javne ličnosti su promenile veru: Pevačica sa ćerkom prešla u pravoslavlje, a evo i ko je smisao našao kroz islam
Blic 23.05.2026
Dejan Dragojević nakon prelaska: 'U islamu sam pronašao odgovore na svoja pitanja, čak i ona o smrti' Dunja Ilić otkrila je kasnije tek da veru nije menjala zbog dečka Iako se religijska opredeljenja često smatraju veoma intimnom stvari, mnoge ličnosti… »
Ove poznate ličnosti su promenile veru: Pevačica i njena ćerka prešle u pravoslavlje, on počeo da klanja! Ona je bila…
Kurir 23.05.2026
Pevačica Anabela Atijas zamerila je srednjoj ćerki Nini Đogani što je javno iznela da je promenila veru. Njena naslednica je pre nekog vremena iz islama prešla u pravoslavlje. - Iako sam druge vere, kao mala nisam znala ništa o veri. Kasnije sam odlučila… »
Vesti dana »
SAD i Izrael o budućnosti sukoba: Šta donosi "pozitivan i produktivan" sastanak Trampa i Netanjahua
Večernje novosti pre 3 satajoš 42 povezane
Đedović Handanović: Snabdevanje strujom stabilno uprkos niskom vodostaju
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Brnabić: Završićemo raspravu o poverenju Vladi sutra, dok neko ne padne u nesvest
Radio 021 pre 5 satijoš 61 povezana
Razoran zemljotres pogodio južni Japan: Potvrđene žrtve, stotine povređenih i nestali
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 59 povezanih