Povezane vesti
Šmit: EU ignoriše da su problemi na Balkanu i njeni problemi
Serbian News Media pre 4 sati
Visoki predstavnk u BiH Kristijan Šmit izjavio je da je na njega vršen ogroman pritisak iz SAD, da ne zna prave razloge, ali da ne veruje da će Amerika promeniti svoju dugogodišnju strategiju prema Balkanu. „Šta američki predsednik misli, ne znam. Mogu… »
NIN pre 4 sati
Visoki predstavnk u BiH Kristijan Šmit izjavio je da je na njega vršen ogroman pritisak iz SAD, da ne zna prave razloge, ali da ne veruje da će Amerika promeniti svoju dugogodišnju strategiju prema Balkanu. "Šta američki predsednik misli, ne znam. Mogu… »
N1 Info pre 5 sati
Visoki predstavnk u BiH Kristijan Šmit izjavio je da je na njega vršen ogroman pritisak iz SAD, da ne zna prave razloge, ali da ne veruje da će Amerika promeniti svoju dugogodišnju strategiju prema Balkanu. "Šta američki predsednik misli, ne znam. Mogu… »
Danas pre 5 sati
Visoki predstavnk u BiH Kristijan Šmit izjavio je da je na njega vršen ogroman pritisak iz SAD, da ne zna prave razloge, ali da ne veruje da će Amerika promeniti svoju dugogodišnju strategiju prema Balkanu. „Šta američki predsednik misli, ne znam. Mogu… »
Vesti dana »
BLOG Uživo „Ti i ja, Slavija“: Kolone iz svih krajeva pristižu na studentski protest na Slaviji
Mašina pre 21 minutajoš 54 povezane
(BLOG) "Ti i ja, Slavija": Kolone iz svih pravaca pristižu na studentski skup
N1 Info pre 56 minutajoš 29 povezanih
Partizan ubedljiv protiv Radnika, Natho završio igračku karijeru
Radio sto plus pre 32 minutajoš 38 povezanih
Raste broj žrtava ukrajinskog napada u Luganskoj oblasti, spasioci izvukli još dva tela
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane