Povezane vesti
Šmit: Povukao sam se zbog ogromnog i iznenađujućeg pritiska iz SAD
Insajder pre 4 sati
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. Foto: Srđan Ilić On je u intervjuu za… »
RTV pre 4 sati
AUGSBURG - Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. On je u intervjuu za nemački… »
Kristijan Šmit otkrio zbog čega je podneo ostavku
Sputnik pre 4 sati
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika jer njegovo imenovanje u BiH nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN kako je to predviđeno Dejtonskim mirovnim sporazumom, izjavio je da je odluku da se povuče sa te… »
Euronews pre 4 sati
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. On je u intervjuu za nemački Augsburger… »
Vesti dana »
(VIDEO-PRENOS) Pratite uživo studentski protest na Slaviji preko naših kamera
Radar pre 6 minutajoš 48 povezanih
(BLOG) "Ti i ja, Slavija": Kolone iz svih pravaca pristižu na studentski skup
N1 Info pre 41 minutajoš 29 povezanih
(Foto) Jake policijske snage u Pionirskom parku: Okupljaju se građani, postavljena bina, pristup ograničen
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 103 povezane
Natho završio karijeru: Emotivan kraj u Humskoj, Partizan pobedom stavio tačku na sezonu
Nova pre 6 minutajoš 34 povezane
Ukrajinski ambasador u UN odbacio tvrdnje da je Ukrajina gađala studentski dom
Pravo u centar pre 1 satjoš 24 povezane