Povezane vesti

"Povukao sam se zbog ogromnog pritiska iz SAD": Kristijan Šmit: "Ukoliko Dodik uspe u nameri da otcepi Republiku Srpsku od…

"Povukao sam se zbog ogromnog pritiska iz SAD": Kristijan Šmit: "Ukoliko Dodik uspe u nameri da otcepi Republiku Srpsku od…

Blic pre 22 dana
Šmit odlazi ranije nego što je planirao i smatra da mnogi žale što "više neće moći da utiče na izbore" Kako kaže, uveo je "paket integriteta" kojim je izborna prevara otežana, uključujući obaveznu identifikaciju birača otiskom prsta Kristijan Šmit, koji… »
Šmit: Povukao sam se zbog ogromnog i iznenađujućeg pritiska iz SAD

Insajder pre 22 dana
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. Foto: Srđan Ilić On je u intervjuu za… »

RTV pre 22 dana
AUGSBURG - Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. On je u intervjuu za nemački… »
Kristijan Šmit otkrio zbog čega je podneo ostavku

Kristijan Šmit otkrio zbog čega je podneo ostavku

Sputnik pre 22 dana
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika jer njegovo imenovanje u BiH nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN kako je to predviđeno Dejtonskim mirovnim sporazumom, izjavio je da je odluku da se povuče sa te… »

Euronews pre 22 dana
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. On je u intervjuu za nemački Augsburger… »

Vesti dana »