Povezane vesti

Šmit: Povukao sam se zbog ogromnog i iznenađujućeg pritiska iz SAD

Insajder pre 4 sati
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. Foto: Srđan Ilić On je u intervjuu za… »

RTV pre 4 sati
AUGSBURG - Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. On je u intervjuu za nemački… »
Kristijan Šmit otkrio zbog čega je podneo ostavku

Kristijan Šmit otkrio zbog čega je podneo ostavku

Sputnik pre 4 sati
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika jer njegovo imenovanje u BiH nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN kako je to predviđeno Dejtonskim mirovnim sporazumom, izjavio je da je odluku da se povuče sa te… »

Euronews pre 4 sati
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije bio priznat za visokog predstavnika, izjavio je da je odluku da se povuče sa te funkcije doneo zbog "ogromnog i iznenađujućeg" pritiska iz Sjedinjenih Američkih Država. On je u intervjuu za nemački Augsburger… »

Vesti dana »