Povezane vesti

"Nikada me nisi povredio" Ana Bekuta se oglasila na rođendan Milutina Mrkonjića: Emotivne reči slamaju srca

"Nikada me nisi povredio" Ana Bekuta se oglasila na rođendan Milutina Mrkonjića: Emotivne reči slamaju srca

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Ana Bekuta podelila je emotivnu objavu na rođendan svog pokojnog partnera Milutina Mrkonjića, koji bi danas napunio 84 godine. Milutin Mrkonjić preminuo je u novembru 2021. godine, ali Ana Bekuta i dalje često govori o njihovoj ljubavi, a sada… »
"Nikada me nisi povredio" Ana Bekuta se oglasila na Mrkin rođendan, ove reči kidaju dušu (foto)

"Nikada me nisi povredio" Ana Bekuta se oglasila na Mrkin rođendan, ove reči kidaju dušu (foto)

Blic pre 11 sati
Ana je na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju uz dirljive reči o njihovoj ljubavi. Istakla je njegovu dobrotu i pažnju, napominjući da je bio jedina osoba koja je nikada nije povredila. Pevačica Ana Bekuta emotivnom porukom čestitala je… »
"Nije bilo nijedne suze" Težak dan za Anu Bekutu - Oglasila se dirljivim rečima: Srešćemo se opet, prepoznaću te po svetlosti…

"Nije bilo nijedne suze" Težak dan za Anu Bekutu - Oglasila se dirljivim rečima: Srešćemo se opet, prepoznaću te po svetlosti…

Kurir pre 12 sati
Političar Milutin Mrkonjić danas bi napunio 84 godine, a pevačica Ana Bekuta na njegov rođendan oglasila se emotivnom objavom. Pevačica je na društvenim mrežama objavila dirljivu poruku posvećenu emotivnom partneru koji je preminuo pre pet godina. Ana… »
"Nije bilo nijedne suze": Milutin Mrkonjić bi danas napunio 84 godine, Ana Bekuta objavila potresnu poruku

"Nije bilo nijedne suze": Milutin Mrkonjić bi danas napunio 84 godine, Ana Bekuta objavila potresnu poruku

Mondo pre 12 sati
Pevačica Ana Bekuta je danas, 23. maja, na društvenim mrežama objavila dirljivu poruku posvećenu emotivnom partneru koji je preminuo pre pet godina. Ana Bekuta je podelila zajedničku fotografiju sa Mrkonjićem uz kratku, ali veoma dirljivu poruku kojom je… »

Vesti dana »