Povezane vesti
"Ne bih otišao i da mi nikad ne rodi dete": Saša Stamenković o 17 godina dugoj borbi za potomstvo sa Silvijom Nedeljković
Nova pre 22 dana
Silvija Nedeljković i njen suprug nakon 17 godina borbe za potomstvo čekaju blizance. Bivša Zvezda Granda napustila je karijeru zbog ljubavi, a samo jedna puzla je falila da njihova sreća bude kompletna. Silvija je nedavno govorila o bolnom periodu. -… »
"Pradeda mi je usvojen, mislio sam na mene je red": Saša Stamenković o borbi za potomstvo
Mondo pre 22 dana
Bivša Zvezda Granda Silvija Nedeljković napustila je karijeru zbog ljubavi, a samo jedna puzla je falila da njihova sreća bude kompletna. - Spontani koji sam imala pre dve godine, to mi je bilo jako teško jer je došla trudnoća potpuno prirodno, ne… »
"Pradeda mi je usvojen, mislio sam da se istorija ponavlja" Saša Stamenković o borbi za potomstvo sa Silvijom: Ne bih otišao i…
Kurir pre 22 dana
Silvija Nedeljković i njen suprug nakon 17 godina borbe za potomstvo čekaju blizance. Bivša Zvezda Granda napustila je karijeru zbog ljubavi, a samo jedna puzla je falila da njihova sreća bude kompletna. Silvija je nedavno govorila o bolnom periodu. -… »
"Ne bih otišao da mi nikad ne rodi dete." Emotivna ispovest Silvije i Saše koji posle 17 godina čekaju blizance
Telegraf pre 22 dana
Posle gotovo dve decenije ljubavi, podrške i zajedničke borbe za potomstvo, nekadašnja pevačica Silvija Nedeljković i bivši golman Saša Stamenković imaju razlog za najveću životnu radost - uskoro će postati roditelji blizanaca. Par je ranije otvoreno… »
Vesti dana »
'Neka teče nafta': Okvirni sporazum Amerike i Irana o miru i otvaranju Ormuskog moreuza
BBC News pre 2 minutajoš 17 povezanih
Danas počinje polaganje male mature: Ovo je detaljna procedura i spisak svih važnih datuma za maturante
Mondo pre 42 minutajoš 13 povezanih
Posle kiše stiže novi toplotni talas: Temperatura ove nedelje i do 35 stepeni
Insajder pre 2 minutajoš 14 povezanih
Ubedljiva pobeda Švedske: Jasin Ajari postigao dva gola protiv „svojih“
Danas pre 22 minutajoš 17 povezanih
Ovo ste propustili: Palo još 7 golova na Svetskom prvenstvu, pogledajte ih sve
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih