Povezane vesti
"Pradeda mi je usvojen, mislio sam na mene je red": Saša Stamenković o borbi za potomstvo
Mondo 23.05.2026
Bivša Zvezda Granda Silvija Nedeljković napustila je karijeru zbog ljubavi, a samo jedna puzla je falila da njihova sreća bude kompletna. - Spontani koji sam imala pre dve godine, to mi je bilo jako teško jer je došla trudnoća potpuno prirodno, ne… »
"Ne bih otišao i da mi nikad ne rodi dete": Saša Stamenković o 17 godina dugoj borbi za potomstvo sa Silvijom Nedeljković
Nova 23.05.2026
Silvija Nedeljković i njen suprug nakon 17 godina borbe za potomstvo čekaju blizance. Bivša Zvezda Granda napustila je karijeru zbog ljubavi, a samo jedna puzla je falila da njihova sreća bude kompletna. Silvija je nedavno govorila o bolnom periodu. -… »
"Pradeda mi je usvojen, mislio sam da se istorija ponavlja" Saša Stamenković o borbi za potomstvo sa Silvijom: Ne bih otišao i…
Kurir 23.05.2026
Silvija Nedeljković i njen suprug nakon 17 godina borbe za potomstvo čekaju blizance. Bivša Zvezda Granda napustila je karijeru zbog ljubavi, a samo jedna puzla je falila da njihova sreća bude kompletna. Silvija je nedavno govorila o bolnom periodu. -… »
"Ne bih otišao da mi nikad ne rodi dete." Emotivna ispovest Silvije i Saše koji posle 17 godina čekaju blizance
Telegraf 23.05.2026
Posle gotovo dve decenije ljubavi, podrške i zajedničke borbe za potomstvo, nekadašnja pevačica Silvija Nedeljković i bivši golman Saša Stamenković imaju razlog za najveću životnu radost - uskoro će postati roditelji blizanaca. Par je ranije otvoreno… »
Vesti dana »
Da li je ovo najgluplje isključenje na SP? Embolo dobio crveni karton za neverovatnu stvar
Mondo pre 37 minutajoš 56 povezanih
RHMZ se upravo oglasio hitnim upozorenjem na nevreme! Oprez zbog jakih pljuskova, padaće i grad, u Beogradu već grmi i pljušti
Blic pre 22 minutajoš 14 povezanih
Treći talas napada SAD na Iran, pogođeno 140 ciljeva; Teheran uzvratio u Jordanu, Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 2 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan: Umro Erazmo Roterdamski, rođeni Neruda i Modiljani
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane
Jeziva noć u Beogradu: U tri napada nožem teško ranjeno troje, dva muškarca i devojka (20), užas u Ruzveltovoj
Kurir pre 37 minutajoš 9 povezanih