Povezane vesti
Dodik: Bombardovanje đačkog kampusa u Ukrajini težak ratni zločin
Serbian News Media pre 22 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik je danas izjavio da je bombardovanje kampusa za đake usmerenog obrazovanja u Luganskoj oblasti u Ukrajini, o kojem govori Rusija, „težak ratni zločin i dokaz da je rukovodstvo Ukrajine u… »
"Ukrajina je izgubila svaki ljudski osećaj", Dodik o napadu u Luganskoj oblasti
Večernje novosti pre 22 dana
PREDSEDNIK SNSD-a Milorad Dodik ocenio je danas da je bombardovanje studentskog kampusa u samoproglašenoj Luganskoj Narodonoj Republici težak ratni zločin i "dokaz da je rukovodstvo Ukrajine u svojoj nemoći izgubilo svaki ljudski osećaj". Foto: Petar… »
Rat je sam po sebi tragičan, ali i u ratu postoje granice: Dodik osudio napad na studentski kampus
Sputnik pre 22 dana
Bombardovanje studentskog kampusa je teški ratni zločin i dokaz da je rukovodstvo Ukrajine u svojoj nemoći izgubilo svaki ljudski osećaj, napisao je lider SNSD Milorad Dodik. "Rat je sam po sebi nehuman, tragičan, nosi nesreću, ali i u ratu postoje… »
Vesti dana »
UŽIVO Tramp: Postignut sporazum sa Iranom, SAD ukidaju pomorsku blokadu; Oglasio se Teheran
Sputnik pre 6 minutajoš 46 povezanih
Mala matura za osmake počela danas polaganjem testa iz maternjeg jezika
RTV pre 2 minutajoš 26 povezanih
"Hteo je da igra za Tunis, ja mu nisam dao": Jasin plakao zbog gola domovini, morao je da je izda zbog oca
Mondo pre 11 minutajoš 31 povezana
Nevreme u Srbiji dovelo do prekida struje, požara i obaranja stabala
Serbian News Media pre 16 minutajoš 20 povezanih