Повезане вести
Џејла коначно проговорила о односу са Јаковом Јозиновићем: "Гледала сам снимак заљубљено 10 пута"
Мондо 23.05.2026
Џејла Рамовић и Јаков Јозиновић направили су праву пометњу на концерту својим емотивним наступом, који је брзо постао виралан на друштвеним мрежама. Публика је била одушевљена атмосфером и енергијом коју су пренели са бине… »
"Заљубљено сам га гледала" Џејла Рамовић коначно проговорила о односу са Јаковом Јозиновићем - Ми смо осетили...
Курир 23.05.2026
Џејла Рамовић и Јаков Јозиновић направили су праву пометњу на концерту својим емотивним наступом, који је брзо постао виралан на друштвеним мрежама. Публика је била одушевљена атмосфером и енергијом коју су пренели са бине… »
"Заљубљено сам га гледала" Џејла Рамовић коначно проговорила о односу са Јаковом Јозиновићем, њихов снимак запалио мреже…
Блиц 23.05.2026
Џејла је признала да је више пута гледала снимак наступа, иако иначе не воли да гледа своје наступе. Посебно је похвалила колегу Јакова и његову харизму и енергију на сцени. Певачица Џејла Рамовић у последње време налази се у… »
Вести дана »
Сутра ванредна седница Штаба за ванредне ситуације о водостају и високим температурама
НИН пре 37 минутајош 38 повезаних
Вучић: Срби на Косову трпе језив терор, не постоје босански и хрватски Срби
Бета пре 37 минутајош 24 повезане
Расим Љајић се повукао са чела СДПС, странка изабрала ново руководство
ИндексОнлине пре 2 сатајош 25 повезаних
Србија под утицајем снажног топлотног таласа и високих температура
Наслови.аи пре 47 минутајош 68 повезаних
Трамп одложио нападе на Иран, Техеран негира договор, нове жртве у Газе
Наслови.аи пре 57 минутајош 38 повезаних