Povezane vesti
Džejla konačno progovorila o odnosu sa Jakovom Jozinovićem: "Gledala sam snimak zaljubljeno 10 puta"
Mondo pre 7 sati
Džejla Ramović i Jakov Jozinović napravili su pravu pometnju na koncertu svojim emotivnim nastupom, koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama. Publika je bila oduševljena atmosferom i energijom koju su preneli sa bine Sava Centra. Njihovo… »
"Zaljubljeno sam ga gledala" Džejla Ramović konačno progovorila o odnosu sa Jakovom Jozinovićem - Mi smo osetili...
Kurir pre 9 sati
Džejla Ramović i Jakov Jozinović napravili su pravu pometnju na koncertu svojim emotivnim nastupom, koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama. Publika je bila oduševljena atmosferom i energijom koju su preneli sa bine. Njihovo zajedničko… »
"Zaljubljeno sam ga gledala" Džejla Ramović konačno progovorila o odnosu sa Jakovom Jozinovićem, njihov snimak zapalio mreže…
Blic pre 10 sati
Džejla je priznala da je više puta gledala snimak nastupa, iako inače ne voli da gleda svoje nastupe. Posebno je pohvalila kolegu Jakova i njegovu harizmu i energiju na sceni. Pevačica Džejla Ramović u poslednje vreme nalazi se u samom centru pažnje… »
Vesti dana »
(Video) Oglasio se MUP, ovo su procene o broju okupljenih na Slaviji Direktor policije Vasiljević: "Pozivamo sve da skup do kraja prođe mirno"
Dnevnik pre 24 satajoš 29 povezanih
Studenti u blokadi: Izbor je na svima nama, ili Srbija ili mafija
Beta pre 53 minutajoš 20 povezanih
Policija podnela krivičnu prijavu protiv maloletnika osumnjičenog da je oštetio tuđu imovinu
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih