Povezane vesti
Džejla konačno progovorila o odnosu sa Jakovom Jozinovićem: "Gledala sam snimak zaljubljeno 10 puta"
Mondo pre 22 dana
Džejla Ramović i Jakov Jozinović napravili su pravu pometnju na koncertu svojim emotivnim nastupom, koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama. Publika je bila oduševljena atmosferom i energijom koju su preneli sa bine Sava Centra. Njihovo… »
"Zaljubljeno sam ga gledala" Džejla Ramović konačno progovorila o odnosu sa Jakovom Jozinovićem - Mi smo osetili...
Kurir pre 22 dana
Džejla Ramović i Jakov Jozinović napravili su pravu pometnju na koncertu svojim emotivnim nastupom, koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama. Publika je bila oduševljena atmosferom i energijom koju su preneli sa bine. Njihovo zajedničko… »
"Zaljubljeno sam ga gledala" Džejla Ramović konačno progovorila o odnosu sa Jakovom Jozinovićem, njihov snimak zapalio mreže…
Blic pre 22 dana
Džejla je priznala da je više puta gledala snimak nastupa, iako inače ne voli da gleda svoje nastupe. Posebno je pohvalila kolegu Jakova i njegovu harizmu i energiju na sceni. Pevačica Džejla Ramović u poslednje vreme nalazi se u samom centru pažnje… »
Vesti dana »
SAD i Iran postigli dogovor o prekidu rata i obnovi isporuka nafte sa Bliskog istoka
Bloomberg Adria pre 14 minutajoš 35 povezanih
Počela mala matura: U Kragujevcu više od 1.600 osmaka polaže završni ispit, mesta u srednjim školama ima za sve
Infozija pre 29 minutajoš 19 povezanih
Danas promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, temperatura do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 16 povezanih