Povezane vesti
"Zgadila mi se, ne želim da joj čujem ime", Asminova majka progovorila o Staniji i Maji: Po njoj žestoko oplela
Telegraf pre 17 sati
Mevlida Durdžić, majka aktuelnog učesnika rijalitija "Zadruge 9 Elite" Asmina Durdžića, prekinula je ćutanje i bez dlake na jeziku prokomentarisala turbulentna dešavanja čiji je glavni akter upravo njen sin. Iako je Maja Marinković nedavno proslavila… »
"Zgadila mi se, ne želim ni ime da joj čujem!" Majka Asmina Durdžića oplela po Staniji, pa se dotakla i Maje Marinković - Ja…
Kurir pre 19 sati
Mevlida Durdžić, majka aktuelnog učesnika rijalitija "Zadruga 9 Elite" Asmina Durdžića, rešila je da prekine ćutanje i otvoreno progovori o burnim dešavanjima u kojima je njen sin glavna tema. Iako je Maja Marinković nedavno slavila rođendan, od Asminove… »
"Zgadila mi se, ne želim ni ime da joj: Čujem!" Majka Asmina Durdžića brutalno oplela po Staniji, pa otkrila zašto je…
Blic pre 19 sati
Rekla je da je prošlost Maje Marinković ne zanima i da je ne poznaje lično. Oštro je demantovala tvrdnje Stanije Dobrojević o pritiscima za prodaju stana i selidbu, nazvavši ih lažima. Mevlida Durdžić, majka aktuelnog učesnika rijalitija "Zadruge 9… »
Vesti dana »
Advokatica: Svi privedeni na Slaviji pušteni na slobodu, u pitanju prekršajne prijave
Radio 021 pre 30 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. maj: Sutra sunčano i toplo uz umeren razvoj oblačnosti
Pravo u centar pre 4 minutajoš 23 povezane