Povezane vesti
'Veliko olakšanje': Nova terapija budi nadu ženama se rizičnom trudnoćom
Radio 021 pre 22 dana
Naučnici dosad nisu imali rešenje za preeklampsiju, ali novo istraživanje možda nudi terapiju koja bi mogla da spreči razvoj bolesti. Maria Patzwald Zahvaljujući novoj metodi lečenja, Marija je uspela da rodi sina Beneta u 34. nedelji, što je prelomna… »
BBC News pre 22 dana
Naučnici dosad nisu imali rešenje za preeklampsiju, ali novo istraživanje možda nudi terapiju koja bi mogla da spreči razvoj bolesti. „Bez ove terapije, mislim da bi se rodio ranije i bilo bi mu mnogo teže na početku života“, kaže Marija Pacvold. Kad je… »
NIN pre 22 dana
"Bez ove terapije, mislim da bi se rodio ranije i bilo bi mu mnogo teže na početku života", kaže Marija Pacvold. Kad je ova 38-godišnjakinja zatrudnela sa drugim detetom, isprva nije imala briga. "Sve je uvek bilo u redu - dok odjednom više nije bilo"… »
‘Veliko olakšanje’: Nova terapija budi nadu ženama se rizičnom trudnoćom
Južne vesti pre 22 dana
Maria Patzwald Zahvaljujući novoj metodi lečenja, Marija je uspela da rodi sina Beneta u 34. nedelji, što je prelomna tačka posle koje je život prevremeno rođenih beba manje ugrožen „Bez ove terapije, mislim da bi se rodio ranije i bilo bi mu mnogo teže… »
Vesti dana »
Teheran najavio paklenu osvetu zbog udara na Bejrut! "Liban je naš život, pregažena je crvena linija, nećemo tolerisati Izrael"
Kurir pre 4 satijoš 30 povezanih
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Beta pre 4 satijoš 42 povezane
Jaćimović ide u zatvor zbog kazni koje osporava: "Nisam kriv, nisam imao mogućnost da se žalim"
N1 Info pre 16 satijoš 5 povezanih
Snažno nevreme stiglo u Srbiju: Krupan grad zabeleo krovove, duva olujni vetar, čeka nas ozbiljan haos
Telegraf pre 1 danjoš 117 povezanih