Povezane vesti
'Veliko olakšanje': Nova terapija budi nadu ženama se rizičnom trudnoćom
Radio 021 23.05.2026
Naučnici dosad nisu imali rešenje za preeklampsiju, ali novo istraživanje možda nudi terapiju koja bi mogla da spreči razvoj bolesti. Maria Patzwald Zahvaljujući novoj metodi lečenja, Marija je uspela da rodi sina Beneta u 34. nedelji, što je prelomna… »
BBC News 23.05.2026
Naučnici dosad nisu imali rešenje za preeklampsiju, ali novo istraživanje možda nudi terapiju koja bi mogla da spreči razvoj bolesti. „Bez ove terapije, mislim da bi se rodio ranije i bilo bi mu mnogo teže na početku života“, kaže Marija Pacvold. Kad je… »
NIN 23.05.2026
"Bez ove terapije, mislim da bi se rodio ranije i bilo bi mu mnogo teže na početku života", kaže Marija Pacvold. Kad je ova 38-godišnjakinja zatrudnela sa drugim detetom, isprva nije imala briga. "Sve je uvek bilo u redu - dok odjednom više nije bilo"… »
‘Veliko olakšanje’: Nova terapija budi nadu ženama se rizičnom trudnoćom
Južne vesti 23.05.2026
Maria Patzwald Zahvaljujući novoj metodi lečenja, Marija je uspela da rodi sina Beneta u 34. nedelji, što je prelomna tačka posle koje je život prevremeno rođenih beba manje ugrožen „Bez ove terapije, mislim da bi se rodio ranije i bilo bi mu mnogo teže… »
Vesti dana »
Narandžasti meteo-alarm u celoj Srbiji: Temperature danas do 36 stepeni
Glas Zaječara pre 14 satijoš 26 povezanih
(Foto, video) Španija pred kolapsom, vojska na nogama: Raste broj žrtava u Seuti, hiljade migranata pokušale da preplivaju granicu! Sutra stiže premijer Sančez
Dnevnik pre 5 minutajoš 30 povezanih
Garić: Važno da Savet REM-a dobije predsednika, ali se to ni danas nije desilo
Blic pre 10 minutajoš 42 povezane
Predsednik UAE Mohamed bin Zajed pokrenuo inicijativu za stipendiranje studenata iz Srbije u Emiratima
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih