Povezane vesti

Petrov: Očekujem da Venecijanska komisija pozitivno oceni novi set pravosudnih zakona

Petrov: Očekujem da Venecijanska komisija pozitivno oceni novi set pravosudnih zakona

NIN pre 6 sati
Predsednik Ustavnog suda Srbije i profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da bi unapređeni tekstovi seta pravosudnih zakona koji su prosleđeni Venecijanskoj komisiji, EK i EU mogli da budu kompletno pozitivno ocenjeni i… »

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Predsednik Ustavnog suda Srbije i profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da bi unapređeni tekstovi seta pravosudnih zakona koji su prosleđeni Venecijanskoj komisiji, EK i EU mogli da budu kompletno pozitivno… »
"Niko mi nije tražio, ali ja sam pomogao" Petrov: Očekujem da Venecijanska komisija pozitivno oceni novi set pravosudnih zakona…

"Niko mi nije tražio, ali ja sam pomogao" Petrov: Očekujem da Venecijanska komisija pozitivno oceni novi set pravosudnih zakona…

Blic pre 6 sati
Petrov kaže da se Venecijanska komisija našla u teškoj situaciji nakon suspendovanja Rusije i odlaska SAD. Pohvalio je Anu Brnabić za napore u implementaciji preporuka Venecijanske komisije i dodao da je i on pomogao iako mu niko nije to tražio Vladan… »

Euronews pre 6 sati
Predsednik Ustavnog suda Srbije i profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da bi unapređeni tekstovi seta pravosudnih zakona koji su prosleđeni Venecijanskoj komisiji, EK i EU mogli da budu kompletno pozitivno ocenjeni i… »

Vesti dana »