Povezane vesti

Sve je spremno za prinovu! Dejan Dragojević renovira kuću za dolazak bebe: "Jedva čekam da vidim te ručice"

Sve je spremno za prinovu! Dejan Dragojević renovira kuću za dolazak bebe: "Jedva čekam da vidim te ručice"

Telegraf pre 1 sat
Pobednik pete sezone rijalitija „Zadruga”, Dejan Dragojević, saopštio je radosne vesti na svom Instagram profilu i u emisiji „Pitao bih za druga” – on i njegova devojka Jovana će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Srećni par uveliko preuređuje dom za… »
Dejan Dragojević renovira kuću za dolazak bebe: Otkrio sve detalje Jovanine trudnoće: "Jedva čekam da vidim te ručice"

Dejan Dragojević renovira kuću za dolazak bebe: Otkrio sve detalje Jovanine trudnoće: "Jedva čekam da vidim te ručice"

Blic pre 1 sat
Pol deteta za Dejana nije važan; samo želi da beba bude zdrava i jedva čeka da je upozna. Par intenzivno preuređuje kuću kako bi spremno dočekali dolazak prinove. Pobednik pete sezone rijalitija „Zadruga”, Dejan Dragojević, saopštio je radosne vesti na… »
Oglasio se Dejan Dragojević o prinovi: Strahovao da se opet ne razočara, evo kako majka Biljana savetuje snaju

Oglasio se Dejan Dragojević o prinovi: Strahovao da se opet ne razočara, evo kako majka Biljana savetuje snaju

Mondo pre 3 sata
Pobednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević postaće otac, a lepe vesti je podelio sa celim internetom. On i njegova izabranica Jovana Stojanović čekaju prvo dete, a Dejan se sada oglasio za Pink.rs, otkrivši više detalja. Dragojević priznaje da ga je… »
Oglasila se Dalila nakon vesti da Dejan Dragojević postaje otac: Obrisala sve slike sa dečkom pa pokazala koga grli

Oglasila se Dalila nakon vesti da Dejan Dragojević postaje otac: Obrisala sve slike sa dečkom pa pokazala koga grli

Mondo pre 4 sati
Dejan Dragojević je dugo od očiju javnosti uspeo da sakrije da je njegovaizabranica Jovana u blagoslovenom stanju, a sada je to podelio sa svima na Instagramu uz sliku na kojoj ponosno ljubi njen stomak i emotivne reči. Usledile su brojne čestitike, a… »
"Bio me je strah" Dejan Dragojević prvi put o trudnoj Jovani i bebi: "Biću strog, daću sve da dete ne napravi moje greške"

"Bio me je strah" Dejan Dragojević prvi put o trudnoj Jovani i bebi: "Biću strog, daću sve da dete ne napravi moje greške"

Blic pre 5 sati
Dejan kaže da još nisu izabrali ime za bebu, jer su za sada fokusirani na sređivanje kuće. Njihove porodice su radosne zbog vesti, a Dejan smatra da će ovo još više povezati porodicu. Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, uskoro postaje otac. On i… »
(Foto) Dejan Dragojević postaje otac: Prva slika trudne Jovane, vidi se i stomak: "Bog mi je poslao najdivnije biće"

(Foto) Dejan Dragojević postaje otac: Prva slika trudne Jovane, vidi se i stomak: "Bog mi je poslao najdivnije biće"

Blic pre 5 sati
Dejan je istakao koliko su žene jake te pohvalio svoju partnerku Pored prinove, par planira i venčanje, a Dejan u intervjuima naglašava kako želi da preuzme sve obaveze na sebe i maksimalno podrži Jovanu. Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan… »
"Trudnoća je teža meni nego njoj" Dejan Dragojević postaje otac, a evo šta kaže o izabranici! Ljubi joj stomak i poručuje…

"Trudnoća je teža meni nego njoj" Dejan Dragojević postaje otac, a evo šta kaže o izabranici! Ljubi joj stomak i poručuje…

Kurir pre 5 sati
Dejan Dragojević kog javnost pamti kao pobednika pete sezone rijalitija " Zadruga" podelio je lepe vesti sa svojim pratiocima na Instagramu. Naime, on je objavio fotografiju sa svojom izabranicom Jovanom Stojanović. Njih dvoje će uskoro postati… »
Strahovao da se opet ne razočara! Oglasio se Dejan Dragojević o prinovi: "Nadam se da neće praviti moje greške" Priznao i da…

Strahovao da se opet ne razočara! Oglasio se Dejan Dragojević o prinovi: "Nadam se da neće praviti moje greške" Priznao i da…

Kurir pre 4 sati
Kako smo već preneli, pobednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević, postaće otac, a lepe vesti je podelio sa celim internetom. On i njegova izabranica Jovana Stojanović čekaju prvo dete, a Dejan se sada oglasio za Pink.rs, otkrivši više detalja… »
Dejan Dragojević postaje otac: Isplivala prva fotka trudne Jovane, podelili sa svima srećnu vest uz emotivne reči

Dejan Dragojević postaje otac: Isplivala prva fotka trudne Jovane, podelili sa svima srećnu vest uz emotivne reči

Mondo pre 5 sati
Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, obelodanio je na svojim društvenim mrežama da će on i njegova dugogodišnja emotivna partnerka, Jovana Stojanović, uskoro postati roditelji. Srećne vesti o blagoslovenom stanju podelili su sa… »
"U tom trenutku Ramazan..." Prva izjava Dejana Dragojevića nakon vesti da će postati roditelj: "Strahovao sam"

"U tom trenutku Ramazan..." Prva izjava Dejana Dragojevića nakon vesti da će postati roditelj: "Strahovao sam"

Telegraf pre 5 sati
Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", obelodanio je putem društvenih mreža da će postati otac! Njegova emotivna partnerka Jovana Stojanović u blagoslovenom je stanju, a bivši učesnik Pinkovog rijalitija sada se prvi put oglasio povodom toga. On je… »
Dejan Dragojević postaje otac: Van sebe od sreće, ljubi Jovanin stomak "Ovaj život počinje da ima smisla"

Dejan Dragojević postaje otac: Van sebe od sreće, ljubi Jovanin stomak "Ovaj život počinje da ima smisla"

Telegraf pre 5 sati
Dejan Dragojević, pobednik rijalitija „Zadruga“, podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama radosne vesti da će postati otac. Na fotografijama koje je objavio sa partnerkom Jovanom, par je pozirao na jednoj od najpoznatijih lokacija u Novom… »

Vesti dana »