Повезане вести

Студенти са Славије поново затражили расписивање избора, позвали тужилаштво да почне да ради

Студенти са Славије поново затражили расписивање избора, позвали тужилаштво да почне да ради

Нови магазин 23.05.2026
Говорници су на студентском скупу на Славији данас поново затражили од представника власти да распишу изборе, а тужилаштво позвали да процесуира све који су умешани у криминал и корупцију. Студенткиња Психологије Лена, која је… »
Море људи на протесту у Београду: „Ти и ја, Славија“

Море људи на протесту у Београду: „Ти и ја, Славија“

Шабачке новости 23.05.2026
Окупљање које организују студенти у блокади одржан је од 18 до 20 часова на Тргу Славија у Београду. Пре почетка, грађани су се окупили на четири локације и организовано стигли на скуп под називом „Ти и ја, Славија“. Међу… »
Студенткиња на протесту: Сви знамо да када тужилаштво буде радило свој посао, овај режим одмах пада

Студенткиња на протесту: Сви знамо да када тужилаштво буде радило свој посао, овај режим одмах пада

Н1 Инфо 23.05.2026
"Овај режим је изградио систем који о нама, о држави, одлучује на Сењаку. Овај режим влада тако што за истим столом седе полицајци, криминалци, премијери... Владају тако што се међусобно убијају и онда би то да сакрију", рекла… »

Сербиан Невс Медиа 23.05.2026
Говорници су на студентском скупу на Славији данас поново затражили од представника власти да распишу изборе, а тужилаштво позвали да процесуира све који су умешани у криминал и корупцију. Студенткиња Психологије Лена, која је… »
ВИДЕО Први говор са препуног Трга Славија: "Јесмо ли за Србију или за мафију?"

ВИДЕО Први говор са препуног Трга Славија: "Јесмо ли за Србију или за мафију?"

Нова 23.05.2026
"Вечерас смо овде због неправде, лажи, терора, вечерас смо овде због слободе. Вечерас смо овде због 16 невиних људи које је убила корупција у Новом Саду", рекла је на почетку протеста на Славији Елена, студенткиња психологије… »

Вести дана »