Povezane vesti

Studenti sa Slavije ponovo zatražili raspisivanje izbora, pozvali tužilaštvo da počne da radi

Studenti sa Slavije ponovo zatražili raspisivanje izbora, pozvali tužilaštvo da počne da radi

Novi magazin pre 1 sat
Govornici su na studentskom skupu na Slaviji danas ponovo zatražili od predstavnika vlasti da raspišu izbore, a tužilaštvo pozvali da procesuira sve koji su umešani u kriminal i korupciju. Studentkinja Psihologije Lena, koja je bila prva govornica… »
More ljudi na protestu u Beogradu: „Ti i ja, Slavija“

More ljudi na protestu u Beogradu: „Ti i ja, Slavija“

Šabačke novosti pre 3 sata
Okupljanje koje organizuju studenti u blokadi održan je od 18 do 20 časova na Trgu Slavija u Beogradu. Pre početka, građani su se okupili na četiri lokacije i organizovano stigli na skup pod nazivom „Ti i ja, Slavija“. Među govornicima na skupu bili su… »
Studentkinja na protestu: Svi znamo da kada tužilaštvo bude radilo svoj posao, ovaj režim odmah pada

Studentkinja na protestu: Svi znamo da kada tužilaštvo bude radilo svoj posao, ovaj režim odmah pada

N1 Info pre 5 sati
"Ovaj režim je izgradio sistem koji o nama, o državi, odlučuje na Senjaku. Ovaj režim vlada tako što za istim stolom sede policajci, kriminalci, premijeri... Vladaju tako što se međusobno ubijaju i onda bi to da sakriju", rekla je u svom govoru… »

Serbian News Media pre 5 sati
Govornici su na studentskom skupu na Slaviji danas ponovo zatražili od predstavnika vlasti da raspišu izbore, a tužilaštvo pozvali da procesuira sve koji su umešani u kriminal i korupciju. Studentkinja Psihologije Lena, koja je bila prva govornica… »
VIDEO Prvi govor sa prepunog Trga Slavija: "Jesmo li za Srbiju ili za mafiju?"

VIDEO Prvi govor sa prepunog Trga Slavija: "Jesmo li za Srbiju ili za mafiju?"

Nova pre 5 sati
"Večeras smo ovde zbog nepravde, laži, terora, večeras smo ovde zbog slobode. Večeras smo ovde zbog 16 nevinih ljudi koje je ubila korupcija u Novom Sadu", rekla je na početku protesta na Slaviji Elena, studentkinja psihologije iz Bajne Bašte. "Korupcija… »

Vesti dana »