Povezane vesti

"Snosim posledice, nisam jela": Oglasila se žena Slobe Vasića nakon porodične drame

"Snosim posledice, nisam jela": Oglasila se žena Slobe Vasića nakon porodične drame

Nova pre 2 sata
Pevač Sloba Vasić vratio se nastupima samo dan nakon što je napustio bolnicu za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević". U bolnici je proveo šest dana nakon što je u alkoholisanom stanju nedavno napravio haos pre poletanja za Cirih, zbog čega je skinut… »
"Ja snosim posledice toga", žena Slobe Vasića o periodu dok je pevač bio na lečenju: "Sve me je stiglo"

"Ja snosim posledice toga", žena Slobe Vasića o periodu dok je pevač bio na lečenju: "Sve me je stiglo"

Telegraf pre 1 sat
Pevač Sloba Vasić vratio se nastupima samo dan nakon što je napustio psihijatrijsku bolnicu "Dr Laza Lazarević", gde je proveo šest dana nakon incidenta koji se dogodio pre leta za Cirih, kada je u alkoholisanom stanju skinut sa aviona i udaljen sa… »
"Snosim posledice, nisam jela, smršala sam", žena Slobe Vasića nakon porodične drame priznala: "Sve me je stiglo"

"Snosim posledice, nisam jela, smršala sam", žena Slobe Vasića nakon porodične drame priznala: "Sve me je stiglo"

Blic pre 2 sata
Supruga Jelena mu je bila najveća podrška tokom teškog perioda i priznaje da joj je bilo veoma teško. Sloba je priznao da je alkohol bio glavni uzrok problema i zahvalio svima na podršci. Pevač Sloba Vasić vratio se nastupima samo dan nakon što je… »
"Alkohol je bio okidač": Prva ispovest Slobe Vasića nakon izlaska sa klinike "Laza Lazarević"

"Alkohol je bio okidač": Prva ispovest Slobe Vasića nakon izlaska sa klinike "Laza Lazarević"

Nova pre 2 sata
Pevač Sloba Vasić prvi put se oglasio nakon što je pre dva dana pušten sa muškog odeljenja psihijatrijske klinike "Dr Laza Lazarević", gde je proveo šest dana u izolaciji. Kako je sada ispričao, alkohol je bio glavni okidač problema zbog kog je završio u… »
"Bilo je teško, plakala sam, nisam jela" Žena Slobe Vasića priznala da se slomila kad je smešten u "Lazu"! Iz mučne situacije…

"Bilo je teško, plakala sam, nisam jela" Žena Slobe Vasića priznala da se slomila kad je smešten u "Lazu"! Iz mučne situacije…

Kurir pre 2 sata
Pevač Sloba Vasić nastupio je sinoć u jednom prestoničkom klubu, samo dan nakon što je otpušten iz bolnice "Laza Lazarević". Sloba se obratio medijima i otkrio detalje drame na aerodromu koji su doveli do hospitalizacije, a sve vreme je uz njega bila i… »
Žena Slobe Vasića povukla drastične mere, angažovala ljude da ga prate! Lela više ne želi joj muž pravi skandale - Oni će joj…

Žena Slobe Vasića povukla drastične mere, angažovala ljude da ga prate! Lela više ne želi joj muž pravi skandale - Oni će joj…

Kurir pre 3 sata
Sloba Vasić u petak je nakon šest dana hospitalizacije otpušten s Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Iako su po izlasku iz bolnice zamolili za privatnost, nedugo nakon što je sa suprugom Jelenom pevač došao u porodični dom, ona se… »
"Nisam jela, samo sam plakala": Žena Slobe Vasića priznala da se slomila kad je smešten u "Lazu"

"Nisam jela, samo sam plakala": Žena Slobe Vasića priznala da se slomila kad je smešten u "Lazu"

Mondo pre 3 sata
Pevač Sloba Vasić nastupio je sinoć u jednom prestoničkom klubu, samo dan nakon što je otpušten iz bolnice "Laza Lazarević". Sloba se ovom prilikom prvi put obratio medijima i otkrio detalje drame na aerodromu koji su doveli do hospitalizacije, a sve… »
"Alkohol je bio okidač" Prva ispovest Slobe Vasića nakon izlaska sa klinike "Laza Lazarević": "Imam terapiju"

"Alkohol je bio okidač" Prva ispovest Slobe Vasića nakon izlaska sa klinike "Laza Lazarević": "Imam terapiju"

Telegraf pre 3 sata
Pevač Sloba Vasić prvi put se oglasio nakon što je pre dva dana pušten sa muškog odeljenja psihijatrijske klinike "Dr Laza Lazarević", gde je proveo šest dana u izolaciji. Kako je sada ispričao, alkohol je bio glavni okidač problema zbog kog je završio u… »
"Alkohol je bio okidač, razbesneo sam se" Prva ispovest Slobe Vasića nakon izlaska iz bolnice "Laza Lazarević": "Primam…

"Alkohol je bio okidač, razbesneo sam se" Prva ispovest Slobe Vasića nakon izlaska iz bolnice "Laza Lazarević": "Primam…

Blic pre 4 sati
Pevač je objasnio da je alkohol bio okidač za njegovu anksioznost i neprijatnost zbog koje nije mogao da uđe na let. Naglasio je da mu je boravak u izolaciji prijao i da je dobrovoljno potražio pomoć stručnjaka. Pevač Sloba Vasić, pre dva dana pušten je… »
"To veče je samo Laza bila dežurna": Prvo oglašavanje Slobe Vasića, otkrio kako je izbio skandal na aerodromu

"To veče je samo Laza bila dežurna": Prvo oglašavanje Slobe Vasića, otkrio kako je izbio skandal na aerodromu

Mondo pre 4 sati
Iako su mnogi očekivali da će Sloba Vasić otkazati nastup i napraviti pauzu kako bi se posvetio oporavku, Vasić je odlučio da ipak izađe pred publiku. Na događaj je stigao u pratnji supruge Jelena Vasić, koja mu je, kako je istakao, bila velika podrška… »
"Samo je 'Laza' bila dežurna" Prva ispovest Slobe Vasića nakon izlaska iz bolnice: Anksioznost traje, alkohol je bio okidač…

"Samo je 'Laza' bila dežurna" Prva ispovest Slobe Vasića nakon izlaska iz bolnice: Anksioznost traje, alkohol je bio okidač…

Kurir pre 11 sati
Sloba Vasić večeras nastupa u jednom beogradskom lokalu, a tim povodom, izašao je pred okupljene medije među kojima je bio i Kurir i prvi put progovorio o temi o kojoj javnost danima bruji. Naime, pevač se prvi put otvoreno glasio sada nakon što je… »

Vesti dana »