Povezane vesti

"Crna Goro, još uvek sam pod utiskom..." Oglasio se Riki Martin nakon incidenta sa suzavcem na njegovom koncertu u Podgorici…

"Crna Goro, još uvek sam pod utiskom..." Oglasio se Riki Martin nakon incidenta sa suzavcem na njegovom koncertu u Podgorici…

Kurir pre 17 sati
Riki Martin je održao koncert u Podgorici za Dan nezavisnosti Crne Gore, a tokom njegovog nastupa dogodio se incident, kada je u publiku bačen suzavac. Svetski poznati pevač se sada oglasio na Instagramu i između ostalog naveo da je još uvek pod utiskom… »
"Pod utiskom sam" Prvo oglašavanje Rikija Martina nakon haosa na koncertu u Podgorici: "Biraću da se sećam..."

"Pod utiskom sam" Prvo oglašavanje Rikija Martina nakon haosa na koncertu u Podgorici: "Biraću da se sećam..."

Telegraf pre 17 sati
Muzička zvezda Riki Martin prvi put se oglasio nakon incidenta koji se dogodio tokom njegovog nastupa u Podgorici povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, kada je usred koncerta u publiku bačen suzavac. Iako je nastup nakratko prekinut zbog panike među… »
"Još uvek sam pod utiskom" Prvo oglašavanje Rikija Martina nakon haosa na njegovom koncertu u Crnoj Gori, evo šta je javno…

"Još uvek sam pod utiskom" Prvo oglašavanje Rikija Martina nakon haosa na njegovom koncertu u Crnoj Gori, evo šta je javno…

Blic pre 17 sati
Suzavac je izazvao paniku i kratki prekid koncerta, ali je nastup ubrzo nastavljen. Crnogorska policija je odmah pokrenula istragu i traga za osobom koja je bacila suzavac. Za Dan nezavisnosti Crne Gore pevao je Riki Martin, a tokom nastupa svetske… »
"Još uvek sam pod utiskom": Riki Martin bežao s bine zbog suzavca, sad rešio da se oglasi povodom haosa u Crnoj Gori

"Još uvek sam pod utiskom": Riki Martin bežao s bine zbog suzavca, sad rešio da se oglasi povodom haosa u Crnoj Gori

Mondo pre 17 sati
Pevač Riki Martin doživeo je nesvakidašnju situaciju na koncertu u Crnoj Gori, gde je pevao za Dan nezavisnosti, kada je bačen suzavac u publiku. Incident je zabeležen kamerom, a društvenim mrežama se šeruje snimak " kako 900.000 evra beži s bine"… »

Vesti dana »