Povezane vesti
"Crna Goro, još uvek sam pod utiskom..." Oglasio se Riki Martin nakon incidenta sa suzavcem na njegovom koncertu u Podgorici…
Kurir pre 24 dana
Riki Martin je održao koncert u Podgorici za Dan nezavisnosti Crne Gore, a tokom njegovog nastupa dogodio se incident, kada je u publiku bačen suzavac. Svetski poznati pevač se sada oglasio na Instagramu i između ostalog naveo da je još uvek pod utiskom… »
"Pod utiskom sam" Prvo oglašavanje Rikija Martina nakon haosa na koncertu u Podgorici: "Biraću da se sećam..."
Telegraf pre 24 dana
Muzička zvezda Riki Martin prvi put se oglasio nakon incidenta koji se dogodio tokom njegovog nastupa u Podgorici povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, kada je usred koncerta u publiku bačen suzavac. Iako je nastup nakratko prekinut zbog panike među… »
"Još uvek sam pod utiskom" Prvo oglašavanje Rikija Martina nakon haosa na njegovom koncertu u Crnoj Gori, evo šta je javno…
Blic pre 24 dana
Suzavac je izazvao paniku i kratki prekid koncerta, ali je nastup ubrzo nastavljen. Crnogorska policija je odmah pokrenula istragu i traga za osobom koja je bacila suzavac. Za Dan nezavisnosti Crne Gore pevao je Riki Martin, a tokom nastupa svetske… »
"Još uvek sam pod utiskom": Riki Martin bežao s bine zbog suzavca, sad rešio da se oglasi povodom haosa u Crnoj Gori
Mondo pre 24 dana
Pevač Riki Martin doživeo je nesvakidašnju situaciju na koncertu u Crnoj Gori, gde je pevao za Dan nezavisnosti, kada je bačen suzavac u publiku. Incident je zabeležen kamerom, a društvenim mrežama se šeruje snimak " kako 900.000 evra beži s bine"… »
Vesti dana »
Milošević: Srbija je i dalje u problemu sa NIS-om, sve zavisi od dogovora Rusa i Mađara
N1 Info pre 18 minutajoš 52 povezane
Polaganje završnog ispita u Pirotu i Okrugu prošlo bez problema. Preliminarni rezultati 19. juna
Plus online pre 32 minutajoš 42 povezane
BLOG UŽIVO Kraj za Mrdićeve zakone: Skupština danas raspravlja o izmenama pravosudnih zakona
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Novi rekordi čarobnjaka Mesija: Het-trik Alžiru za istoriju na šestom Mundijalu
BBC News pre 2 satajoš 103 povezane
Kvalifikacije za Ligu šampiona: Zvezda protiv pobednika meča Tre Fiori - Larn u drugom kolu
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 44 povezane