Povezane vesti
Vodila bebu od mesec i po na nastupe: Pevačici ćerka sad napunila 19 godina, a ovo je pričala o majčinstvu: Suočila sam se sa…
Kurir 24.05.2026
Lena Marinković, inače ćerka Goce Tržan, proslavila je 19. rođendan. Tim povodom se pevačica javno obratila svojoj naslednici porukom koja je mnoge dirnula. Naime, Goca je na instagram profilu uputila Leni nežne i ohrabrujuće reči, sa kojima mnogi mogu… »
"Pre 19 godina sam se suočila sa strahom od gubitka" Goca Tržan se javno obratila ćerki Leni: "Želela sam da ti pomognem"
Blic 24.05.2026
Goca je kroz zajedničku sliku sa ronjenja simbolično opisala kako zajedno pobeđuju strahove i podržavaju jedna drugu. Lena je za rođendan dobila veliki buket roze cveća i omiljeni slatkiš - kinder jaja, sa figurom srca i natpisom 'Volim te'. Ćerka Goce… »
"Pre 19 godina sam se suočila sa strahom" Goca Tržan se emotivno obratila ćerki: "Zajedno ćemo pregaziti..."
Telegraf 24.05.2026
Ćerka pevačice Goce Tržan, Lena Marinković, proslavila je 19. rođendan, a tim povodom se pevačica oglasila na društvenim mrežama i emotivnom objavom dirnula pratioce. Goca je objavila zajedničke fotografije sa ćerkom, uz poruku u kojoj je govorila o… »
Ćerka Goce Tržan dobila posebno iznenađenje za rođendan: Lena se odmah pohvalila - dve reči dečka fudbalera je raznežile (foto)…
Kurir 24.05.2026
Ćerka Goce Tržan, Lena Marinković, proslavila je u subotu 19. rođendan, ameđu prvima joj je čestitao dečko fudbaler. Lena se zatim pohvalila poklonom koji je navodno dobila upravo od izabranika. Objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiiju na… »
Ogroman buket cveća, omiljeni slatkiši: Lena Marinković pokazala šta je dobila za rođendan: "Volim te"
Blic 24.05.2026
Goca Tržan je javno pohvalila dečka svoje ćerke rekavši da je 'fino dete'. Vukašin je podelio njihovu zajedničku fotografiju uz emotikon vereničkog prstena, što je izazvalo mnogo komentara. Ćerka Goce Tržan, Lena Marinković, juče je slavila svoj 19… »
Vesti dana »
Rijera: Daleko smo još od ekipe kakva želimo da budemo, možemo da rastemo
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
MUP S. Makedonije pustio u rad aplikaciju Bezbedan grad preko koje strani vozači mogu da plate kazne
Beta pre 3 satajoš 1 povezana