Повезане вести
Водила бебу од месец и по на наступе: Певачици ћерка сад напунила 19 година, а ово је причала о мајчинству: Суочила сам се са…
Курир пре 21 дана
Лена Маринковић, иначе ћерка Гоце Тржан, прославила је 19. рођендан. Тим поводом се певачица јавно обратила својој наследници поруком која је многе дирнула. Наиме, Гоца је на инстаграм профилу упутила Лени нежне и охрабрујуће… »
"Пре 19 година сам се суочила са страхом од губитка" Гоца Тржан се јавно обратила ћерки Лени: "Желела сам да ти помогнем"
Блиц пре 22 дана
Гоца је кроз заједничку слику са роњења симболично описала како заједно побеђују страхове и подржавају једна другу. Лена је за рођендан добила велики букет розе цвећа и омиљени слаткиш - киндер јаја, са фигуром срца и натписом… »
"Пре 19 година сам се суочила са страхом" Гоца Тржан се емотивно обратила ћерки: "Заједно ћемо прегазити..."
Телеграф пре 22 дана
Ћерка певачице Гоце Тржан, Лена Маринковић, прославила је 19. рођендан, а тим поводом се певачица огласила на друштвеним мрежама и емотивном објавом дирнула пратиоце. Гоца је објавила заједничке фотографије са ћерком, уз поруку у… »
Ћерка Гоце Тржан добила посебно изненађење за рођендан: Лена се одмах похвалила - две речи дечка фудбалера је разнежиле (фото)…
Курир пре 22 дана
Ћерка Гоце Тржан, Лена Маринковић, прославила је у суботу 19. рођендан, амеђу првима јој је честитао дечко фудбалер. Лена се затим похвалила поклоном који је наводно добила управо од изабраника. Објавила је на друштвеној мрежи… »
Огроман букет цвећа, омиљени слаткиши: Лена Маринковић показала шта је добила за рођендан: "Волим те"
Блиц пре 22 дана
Гоца Тржан је јавно похвалила дечка своје ћерке рекавши да је 'фино дете'. Вукашин је поделио њихову заједничку фотографију уз емотикон вереничког прстена, што је изазвало много коментара. Ћерка Гоце Тржан, Лена Маринковић, јуче… »
Вести дана »
Министар Станковић: 99,2 одсто осмака полагало завршни тест из српског, све протекло у реду
Бета пре 1 сатјош 74 повезане
Пожар у тржном центру на Новом Београду: 'То је плануло и готово…'
BBC News пре 1 сатјош 77 повезаних
Две мајке деце са тешкоћама у развоју из Бечеја започеле штрајк глађу
Радио 021 пре 6 сатијош 8 повезаних
Русија демантовала да је гађала кијевски манастир, тврди да су га оштетиле противваздушне ракете САД
Бета пре 1 сатјош 57 повезаних