Povezane vesti

Vulin: Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu, a razbio sam obaveštajnu mrežu Hrvata i Albanaca

Vulin: Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu, a razbio sam obaveštajnu mrežu Hrvata i Albanaca

N1 Info pre 10 sati
Predsednik Pokreta socijalista, bivši ministar i bivši šef Bezbednosno informativne agencije (BIA), Aleksandar Vulin, rekao je da je smenjen sa te funkcije na zahtev Zapada i "zato što je Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu". "Nisam smenjen i… »
Vulin: Smenjen sam jer je tako hteo Zapad, poslušali su Martu Kos da ne budem u Vladi

Vulin: Smenjen sam jer je tako hteo Zapad, poslušali su Martu Kos da ne budem u Vladi

Beta pre 10 sati
Predsednik Pokreta socijalista, bivši ministar i bivši šef Bezbednosno informativne agencije (BIA), Aleksandar Vulin rekao je da je smenjen sa te funkcije na zahtev Zapada i "zato što je Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu". "Nisam smenjen i… »

Serbian News Media pre 11 sati
„Nisam smenjen i smenjivan u više navrata sa svih funkcija zbog nerada, lenjosti ili korupcije. I kao minstar odbrane i kao ministar policije dao sam najbolje moguće rezultate. Smenjen sam zato što moja uverenja Zapad nije mogao da prihvati, a ovde… »

Radio sto plus pre 11 sati
“Nisam smenjen i smenjivan u više navrata sa svih funkcija zbog nerada, lenjosti ili korupcije. I kao minstar odbrane i kao ministar policije dao sam najbolje moguće rezultate. Smenjen sam zato što moja uverenja Zapad nije mogao da prihvati, a ovde… »
Vulin: Da li ću se ikada više baviti politikom kao deo države? Boriću se za to i pitati narod da li treba

Vulin: Da li ću se ikada više baviti politikom kao deo države? Boriću se za to i pitati narod da li treba

Radio 021 pre 11 sati
Predsednik Pokreta socijalista, bivši ministar i bivši šef BIA Aleksandar Vulin rekao je da je smenjen sa te funkcije na zahtev Zapada i "zato što je Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu". "Nisam smenjen i smenjivan u više navrata sa svih… »

Pravo u centar pre 11 sati
„Nisam smenjen i smenjivan u više navrata sa svih funkcija zbog nerada, lenjosti ili korupcije. I kao minstar odbrane i kao ministar policije dao sam najbolje moguće rezultate. Smenjen sam zato što moja uverenja Zapad nije mogao da prihvati, a ovde… »

Danas pre 11 sati
Predsednik Pokreta socijalista, bivši ministar i bivši šef Bezbednosno informativne agencije (BIA), Aleksandar Vulin rekao je da je smenjen sa te funkcije na zahtev Zapada i „zato što je Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu“. „Nisam smenjen i… »

Vesti dana »