Povezane vesti
Vulin: Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu, a razbio sam obaveštajnu mrežu Hrvata i Albanaca
N1 Info pre 10 sati
Predsednik Pokreta socijalista, bivši ministar i bivši šef Bezbednosno informativne agencije (BIA), Aleksandar Vulin, rekao je da je smenjen sa te funkcije na zahtev Zapada i "zato što je Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu". "Nisam smenjen i… »
Vulin: Smenjen sam jer je tako hteo Zapad, poslušali su Martu Kos da ne budem u Vladi
Beta pre 10 sati
Predsednik Pokreta socijalista, bivši ministar i bivši šef Bezbednosno informativne agencije (BIA), Aleksandar Vulin rekao je da je smenjen sa te funkcije na zahtev Zapada i "zato što je Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu". "Nisam smenjen i… »
Vulin: Smenjen sam jer je tako hteo Zapad, poslušali su Martu Kos da ne budem u Vladi
Serbian News Media pre 11 sati
„Nisam smenjen i smenjivan u više navrata sa svih funkcija zbog nerada, lenjosti ili korupcije. I kao minstar odbrane i kao ministar policije dao sam najbolje moguće rezultate. Smenjen sam zato što moja uverenja Zapad nije mogao da prihvati, a ovde… »
Radio sto plus pre 11 sati
“Nisam smenjen i smenjivan u više navrata sa svih funkcija zbog nerada, lenjosti ili korupcije. I kao minstar odbrane i kao ministar policije dao sam najbolje moguće rezultate. Smenjen sam zato što moja uverenja Zapad nije mogao da prihvati, a ovde… »
Vulin: Da li ću se ikada više baviti politikom kao deo države? Boriću se za to i pitati narod da li treba
Radio 021 pre 11 sati
Predsednik Pokreta socijalista, bivši ministar i bivši šef BIA Aleksandar Vulin rekao je da je smenjen sa te funkcije na zahtev Zapada i "zato što je Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu". "Nisam smenjen i smenjivan u više navrata sa svih… »
Pravo u centar pre 11 sati
„Nisam smenjen i smenjivan u više navrata sa svih funkcija zbog nerada, lenjosti ili korupcije. I kao minstar odbrane i kao ministar policije dao sam najbolje moguće rezultate. Smenjen sam zato što moja uverenja Zapad nije mogao da prihvati, a ovde… »
Danas pre 11 sati
Predsednik Pokreta socijalista, bivši ministar i bivši šef Bezbednosno informativne agencije (BIA), Aleksandar Vulin rekao je da je smenjen sa te funkcije na zahtev Zapada i „zato što je Srbija poslušala Martu Kos da ne uđem u Vladu“. „Nisam smenjen i… »
Vesti dana »
Advokatica Borović: Nemam informacije da je bilo ko od privedenih zadržan, uglavnom upućeni na prekršajne postupke
N1 Info pre 11 satijoš 18 povezanih
Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji: „190.000 puta hvala!“
Ritam grada Kg pre 5 satijoš 25 povezanih
Novak u nokdaunu, šok usred Pariza: Ovo niko nije očekivao - izgubio prvi set
Nova pre 2 minutajoš 68 povezanih
UŽIVO Tramp: Dogovor sa Iranom mora biti dobar i pogodan, pregovori još traju
Sputnik pre 37 minutajoš 42 povezane
Američki agenti ubili čoveka koji je pucao na čuvare Bele kuće, kada je Tramp bio u njoj
Pravo u centar pre 6 satijoš 28 povezanih