Povezane vesti

"Preživela sam tešku saobraćajku", pevačica (20) grupe "Lelek" o teškom periodu: "Život mi je dao priliku"

"Preživela sam tešku saobraćajku", pevačica (20) grupe "Lelek" o teškom periodu: "Život mi je dao priliku"

Telegraf pre 25 dana
Lara Brtan, članica ženske grupe "Lelek" i predstavnica Hrvatske na Evroviziji 2026, podelila je emotivnu i tešku životnu priču o saobraćajnoj nesreći iz koje je, kako kaže, jedva izvukla živu glavu. Mlada pevačica je otkrila da joj se život potpuno… »
Pevačica (20) grupe "Lelek" preživela tešku saobraćajnu nesreću: Jedva izvukla živu glavu, podelila detalje

Pevačica (20) grupe "Lelek" preživela tešku saobraćajnu nesreću: Jedva izvukla živu glavu, podelila detalje

Mondo pre 24 dana
Mlada pevačica iz grupe Lelek, Lara Brtan, je otkrila da joj se život potpuno promenio pre dve godine, kada je doživela tešku saobraćajnu nesreću i završila u bolnici u veoma kritičnom stanju. - Pre dve godine, moj život se potpuno promenio u samo jednoj… »
Pevačica (20) iz hrvatske grupe "Lelek" otkrila da je jedva preživela saobraćajnu nesreću, a onda se desio obrt: "Moj život se…

Pevačica (20) iz hrvatske grupe "Lelek" otkrila da je jedva preživela saobraćajnu nesreću, a onda se desio obrt: "Moj život se…

Blic pre 24 dana
Pre dve godine, njen život se potpuno promenio nakon teške nesreće i dugog perioda oporavka. Godina 2024. donela joj je prekretnicu i šansu da postane članica ženske grupe 'Lelek'. Hrvatska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji 2026, Lara Brtan (20) iz… »
"Jedva sam preživela saobraćajnu nezgodu": Članica grupe Lelek progovorila o traumatičnom iskustvu

"Jedva sam preživela saobraćajnu nezgodu": Članica grupe Lelek progovorila o traumatičnom iskustvu

Kurir pre 25 dana
Nakon što je sa grupom Lelek predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziji 2026, Lara Brtan na Instagramu je podelila emotivnu ispovest o teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je jedva preživela, kao i o životnom putu koji ju je doveo do evrovizijske… »

Nova pre 25 dana
Lara Brtan iz grupe Lelek podelila je potresnu priču o oporavku od teške nesreće i nepredvidivom putu koji ju je doveo do nastupa na Evroviziji. Nakon što je sa grupom Lelek predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziji 2026, Lara Brtan na Instagramu… »

Vesti dana »