Povezane vesti

Pevačica (20) grupe "Lelek" preživela tešku saobraćajnu nesreću: Jedva izvukla živu glavu, podelila detalje

Pevačica (20) grupe "Lelek" preživela tešku saobraćajnu nesreću: Jedva izvukla živu glavu, podelila detalje

Mondo pre 5 sati
Mlada pevačica iz grupe Lelek, Lara Brtan, je otkrila da joj se život potpuno promenio pre dve godine, kada je doživela tešku saobraćajnu nesreću i završila u bolnici u veoma kritičnom stanju. - Pre dve godine, moj život se potpuno promenio u samo jednoj… »
Pevačica (20) iz hrvatske grupe "Lelek" otkrila da je jedva preživela saobraćajnu nesreću, a onda se desio obrt: "Moj život se…

Pevačica (20) iz hrvatske grupe "Lelek" otkrila da je jedva preživela saobraćajnu nesreću, a onda se desio obrt: "Moj život se…

Blic pre 9 sati
Pre dve godine, njen život se potpuno promenio nakon teške nesreće i dugog perioda oporavka. Godina 2024. donela joj je prekretnicu i šansu da postane članica ženske grupe 'Lelek'. Hrvatska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji 2026, Lara Brtan (20) iz… »
"Preživela sam tešku saobraćajku", pevačica (20) grupe "Lelek" o teškom periodu: "Život mi je dao priliku"

"Preživela sam tešku saobraćajku", pevačica (20) grupe "Lelek" o teškom periodu: "Život mi je dao priliku"

Telegraf pre 8 sati
Hrvatska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji 2026, Lara Brtan (20) iz ženske grupe "Lelek", podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu emotivnu i tešku priču o saobraćajnoj nezgodi i oporavku koji ju je čudesno doveo do najveće muzičke pozornice… »
"Jedva sam preživela saobraćajnu nezgodu": Članica grupe Lelek progovorila o traumatičnom iskustvu

"Jedva sam preživela saobraćajnu nezgodu": Članica grupe Lelek progovorila o traumatičnom iskustvu

Kurir pre 11 sati
Nakon što je sa grupom Lelek predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziji 2026, Lara Brtan na Instagramu je podelila emotivnu ispovest o teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je jedva preživela, kao i o životnom putu koji ju je doveo do evrovizijske… »

Nova pre 10 sati
Lara Brtan iz grupe Lelek podelila je potresnu priču o oporavku od teške nesreće i nepredvidivom putu koji ju je doveo do nastupa na Evroviziji. Nakon što je sa grupom Lelek predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziji 2026, Lara Brtan na Instagramu… »

Vesti dana »