Povezane vesti

(Uznemirujući snimak) Sedeo u bašti, uleteo i zapucao! Objavljen snimak pucnjave u restoranu "Džeri" na Novom Beogradu

(Uznemirujući snimak) Sedeo u bašti, uleteo i zapucao! Objavljen snimak pucnjave u restoranu "Džeri" na Novom Beogradu

Blic pre 6 sati
Nakon pucnjave, M.D. je pokušao da pobegne, ali ga je brzo savladao pripadnik SAJ-a koji se tu zatekao Vlasnik restorana prevezen je sa prostrelnim ranama u Urgentni centar, dok je napadač zadržan do 48 sati Mladić M. D. (24) koji se sumnjiči da je 21… »
Podmukli plan pucača iz "Džerija" na Novom Beogradu: Iz ovog postupka biće vam jasno kako je sve isplanirao

Podmukli plan pucača iz "Džerija" na Novom Beogradu: Iz ovog postupka biće vam jasno kako je sve isplanirao

Telegraf pre 10 sati
Isplivali detalji jezive pucnjave na Novom Beogradu. Sigurnosne kamere zabeležile su podmukli plan Mihajla D. (24) koji je najpre sedeo u bašti restorana "Džeri", fiksirao vlasnika G.S. pogledom, opipao pištolj, a potom utrčao unutra i hladnokrvno… »
Mihajlo tačno znao ko je meta: Dok su svedoci bežali pod stolove, on je hladnokrvno rešetao vlasnika restorana

Mihajlo tačno znao ko je meta: Dok su svedoci bežali pod stolove, on je hladnokrvno rešetao vlasnika restorana

Telegraf pre 10 sati
Stravični detalji pucnjave koja se dogodila 21. maja oko 11.30 sati u poznatom restoranu na Novom Beogradu, ugledali su svetlost dana. Osumnjičeni Mihajlo D. (24) tereti se da je sa pet hitaca iz revolvera ranio vlasnika ugostiteljskog objekta, G.S., a… »
Sedeo sam za stolom, pa izvadio revolver: Pogledajte snimak pucnjave u restoranu na Novom Beogradu

Sedeo sam za stolom, pa izvadio revolver: Pogledajte snimak pucnjave u restoranu na Novom Beogradu

Mondo pre 12 sati
Mihajlo D. (24), osumnjičen da je 21. maja oko 11.30 sati hicima iz revolvera rannio G.S., vlasnika poznatog restorana u Novom Beogradu, pre zločina došao je sam u restoran i seo za sto dijagonalno od onog za kojim je sedeo G.S. sa jednim muškarcem. Kako… »
Pogledajte kako je mihajlo pucao U vlasnika restorana na Novom Beogradu: Sedeo sam za stolom, pa izvadio revolver i sedeći…

Pogledajte kako je mihajlo pucao U vlasnika restorana na Novom Beogradu: Sedeo sam za stolom, pa izvadio revolver i sedeći…

Kurir pre 12 sati
Mihajlo D. (24), osumnjičen da je 21. maja oko 11.30 sati hicima iz revolvera rannio G.S., vlasnika poznatog restorana u Novom Beogradu, pre zločina došao je sam u restoran i seo za sto dijagonalno od onog za kojim je sedeo G.S. sa jednim muškarcem. Kako… »
Ekskluzivno Snimak pucnjave iz "Džerija": Napadač mirno sedeo, pa potrčao prema G. S. i zapucao!

Ekskluzivno Snimak pucnjave iz "Džerija": Napadač mirno sedeo, pa potrčao prema G. S. i zapucao!

Telegraf pre 12 sati
Upozorenje: Snimak je uznemirujući. Sigurnosne kamere u restoranu "Džeri" na Novom Beogradu snimile su kako napadač ispaljuje hice u vlasnika lokala G. S., u trenutku dok on sedi za stolom i priča sa muškarcem koji sedi prekoputa njega. Podsetimo, jezivi… »

Vesti dana »