Povezane vesti
Dačić ostavio otvoreno pitanje svoje političke budućnosti: Ako zdravstveni oporavak ne ide kako treba, slede teške odluke
Dnevnik pre 26 dana
Dačić je istakao da mu ni lekari još nisu ustanovili tačnu dijagnozu i da ni on sam ne može da kaže da li se oseća dobro. Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da, pored dijabetesa odranije, pati i od… »
Dačić: Ako mi se zdravlje ne poboljša, moraću da donesem odluke na koji način ću da živim i radim
Euronews pre 26 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da, pored dijabetesa odranije, pati i od srčane insuficijencije ili srčane slabosti, kao i da uprkos tome dolazi na posao, ali da će, ako mu se stanje ne popravi… »
"Ako mi se zdravlje ne poboljša, moraću da donesem neke odluke" Dačić detaljno o svom zdravstvenom stanju: "Postoje indicije…
Blic pre 26 dana
Ivica Dačić boluje od dijabetesa i srčane insuficijencije, a poslednjih meseci je imao i teške zdravstvene probleme zbog virusne infekcije koja je oslabila srčani mišić Lekari nisu ustanovili tačnu dijagnozu, ali sumnjaju na virus koji je dobio tokom… »
Vesti dana »
AMSS: Raspust i gužve, automobili na granici u Preševu čekaju oko 50 minuta
Jugmedia pre 1 satjoš 14 povezanih
Turska ga prognala, a onda… Zabranjeno ime se pojavilo niotkuda
Sport klub pre 11 minutajoš 16 povezanih