Повезане вести
Дачић оставио отворено питање своје политичке будућности: Ако здравствени опоравак не иде како треба, следе тешке одлуке
Дневник пре 1 дан
Дачић је истакао да му ни лекари још нису установили тачну дијагнозу и да ни он сам не може да каже да ли се осећа добро. Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да, поред дијабетеса… »
Дачић: Ако ми се здравље не побољша, мораћу да донесем одлуке на који начин ћу да живим и радим
Еуроневс пре 24 сата
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да, поред дијабетеса одраније, пати и од срчане инсуфицијенције или срчане слабости, као и да упркос томе долази на посао, али да ће, ако му… »
"Ако ми се здравље не побољша, мораћу да донесем неке одлуке" Дачић детаљно о свом здравственом стању: "Постоје индиције…
Блиц пре 1 дан
Ивица Дачић болује од дијабетеса и срчане инсуфицијенције, а последњих месеци је имао и тешке здравствене проблеме због вирусне инфекције која је ослабила срчани мишић Лекари нису установили тачну дијагнозу, али сумњају на… »
Вести дана »
Трамвај искочио из шина и ударио у зграду на Дорћолу: Више повређених, тужилац наложио технички преглед возила
НИН пре 53 минутајош 111 повезана
Претежно сунчано и топло време у Србији уз жути метеоаларм и најаву тропских дана
Наслови.аи пре 4 минутајош 27 повезаних
Грађани могу електронски да поднесу захтев за умањење рачуна за струју, гас и грејање, каже Ђедовић
Инсајдер пре 2 сатајош 21 повезана
ОТКРИВАМО Ко је тужилац који води случај убиства на Сењаку и шта се крије иза "грешке" да је Веселин Милић као осумњичени помагач, заправо - намамио жртву
Нова пре 5 сатијош 8 повезаних
Погледајте како је изгледао напад хулигана на играче у Крагујевцу
Спорт клуб пре 2 сатајош 29 повезаних