Povezane vesti
Nadica Ademov stigla u Beograd sa mužem milionerom pa odbrusila: TROŠIM SVOJE PARE!
Svet & Skandal pre 20 sati
Popularna pevačica Nadica Ademov uslikana je danas na beogradskom aerodromu po povratku sa još jednog uspešnog nastupa u inostranstvu. Međutim, pažnju svih prisutnih privukao je njen suprug, javnosti poznat kao uspešni milioner, koji je na aerodrom… »
"Ne zna kad idem u šoping, trošim svoje pare" Nadica Ademov sa mužem milionerom stigla u Srbiju, pa progovorila o finansijama…
Blic pre 22 sata
Komentarisala je da njen muž povremeno 'uzima procenat', ali da su njihove finansije zajedničke. Istakla je da njen muž ne zna kada ide u šoping i da troši sopstveni novac na svoje stvari. Pevačicu Nadicu Ademov sreli smo danas po povratku sa nastupa, a… »
"Para na paru ide" Nadica Ademov sa mužem stigla u Srbiju, pa progovorila o finansijama: Ne zna kad idem u šoping, trošim…
Kurir pre 21 sat
Pevačicu Nadicu Ademov sreli smo danas po povratku sa nastupa, a na aerodrom je sletela sa mužem. Pevačica je otkrila da li joj prija što je muž sada stalno prati na nastupima. - Pa kako nije. Doduše malo me nervira. Na primer kad ja završim svirku boli… »
"Muž ni ne zna kad idem u šoping", Nadica Ademov progovorila o braku i finansijama: "Para na paru ide"
Telegraf pre 21 sat
Pevačicu Nadicu Ademov ekipa medija srela je danas na aerodromu po povratku sa nastupa, a društvo joj je pravio suprug Damir. Nadica je kroz osmeh priznala da joj prija što je muž sada prati na nastupima. - Pa kako nije. Doduše malo me nervira. Na primer… »
Vesti dana »
Beogradu tramvaj izleteo iz šina i udario u izlog, povređeno 11 osoba i dvoje dece
RTV pre 3 minutajoš 54 povezane
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm zbog visokih temperatura
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 25 povezanih
Vuk Cvijić: Veselin Milić na saslušanju tvrdio da u vreme ubistva nije bio u restoranu na Senjaku
N1 Info pre 2 satajoš 7 povezanih
VIDEO Novi detalji skandala u Kragujevcu: Igrači plakali, huligani ih tukli
Nova pre 48 minutajoš 22 povezane