Povezane vesti
"Tukao me je ludački, jedva sam se izvukao": Gledao kako otac bije majku, pa napustio porodični dom zbog nasilja
Mondo pre 1 dan
Pevač Rade Jorović je jedan od najomiljenijih izvođača narodne muzike, a mnogi nisu znali da se iza širokog osmeha kriju velike životne borbe. Rade je u jednoj emisiji ispričao da je bio maltretiran od strane svog oca i naveo da i dan danas ima traume. -… »
"Tukao me je ludački, jedva sam se izvukao": Radeta (72) otac malretirao, traume ostale i do dan-danas: Umreću sa tim strahom
Kurir pre 1 dan
Pevač narodne muzike Rade Jorović otvorio je dušu o nasilju u porodici i izneo najbolnije detalje iz svog života. Iza prepoznatljivog osmeha i veselih pesama uz koje je kafana godinama nazdravljala, kriju se velike životne borbe i odricanja. Rade je… »
"Otac me je tukao ludački, jedva sam se izvukao": Naš pevač napustio porodični dom zbog nasilja
Blic pre 1 dan
Bio je svedok kako njegov otac fizički zlostavlja majku, što mu je ostavilo duboke rane. Zbog nasilja je bio primoran da pobegne iz porodičnog doma pre punoletstva. Iza vedrih pesama i prepoznatljivog osmeha pevača narodne muzike, Radeta Jorovića, kriju… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 48 minutajoš 37 povezanih
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Beta pre 1 satjoš 117 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 32 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana