Povezane vesti
Tanja Savić otkrila šta joj se desilo pred koncert u Zagrebu: "Bilo mi je teško, moraju neki problemi"
Mondo pre 22 dana
Nakon spektakla u Zagrebu, Tanja Savić je sumirala utiske i priznala koliko joj znači podrška publike. Tokom večeri menjala je čak tri stajlinga, a dominirale su raskošne bele haljine koje su privukle veliku pažnju publike. Ipak, kako kaže, oko prve… »
"Bilo mi je teško": Tanja Savić otkrila šta joj se desilo pred koncert u Zagrebu
Nova pre 22 dana
Pevačica Tanja Savić održala je veliki koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni, gde je publika uživala u večeri ispunjenoj emocijama i hitovima. Nakon spektakla, Tanja je sumirala utiske i priznala koliko joj znači podrška publike. Tokom večeri menjala je… »
"Moraju neki problemi da budu," Tanja Savić otkrila šta je zadesilo pred koncert u Zagrebu: "Bilo mi je teško."
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Tanja Savić održala je veliki koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni, gde je publika uživala u večeri ispunjenoj emocijama i hitovima. Nakon spektakla, Tanja je sumirala utiske i priznala koliko joj znači podrška publike. Tokom večeri menjala je… »
Vesti dana »
Ko kaže da su dosadni? Ludi meč na Svetskom prvenstvu! Iranci se pokazali celom svetu! (video)
Večernje novosti pre 38 minutajoš 10 povezanih
Scena koja je mnogima promakla! Potez Amerikanaca obilazi planetu! Iranci u čudu! (video)
Večernje novosti pre 33 minutajoš 11 povezanih
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 16. jun: Menjačnice prodaju valute po ovim vrednostima
Mondo pre 7 minutajoš 1 povezana