Povezane vesti
Ovaj pevač je služio kao paravan za tajnu vezu Slavice Ćukteraš i Žike Jakšića: "Napravili smo medijsku foru"
Mondo pre 5 sati
Pevač Bane Mojićević godinama je čuvao tajnu o svom odnosu sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, o kojoj je tek znatno kasnije odlučio da progovori. Naime, u periodu kada je Slavica bila u emotivnoj vezi sa Žikom Jakšićem, par je na sve načine pokušavao da… »
Pevač godinama krio istinu o odnosu sa Slavicom Ćukteraš, sve otkrio: "Glumio sam joj dečka dok je bila sa Žikom Jakšićem"…
Blic pre 9 sati
U vreme kada je Slavica bila u vezi sa Žikom Jakšićem, želeli su da sakriju svoju ljubav od javnosti. Bane je pristao da glumi njenog dečka kako bi skrenuo pažnju sa prave veze. Pevač Bane Mojićević godinama je čuvao tajnu o svom odnosu sa koleginicom… »
"Glumio sam joj dečka dok je bila sa njim": Pevač godinama krio istinu o odnosu sa Slavicom Ćukteraš
Nova pre 8 sati
Pevač Bane Mojićević godinama je čuvao tajnu o svom odnosu sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, o kojoj je tek znatno kasnije odlučio da progovori. U periodu kada je Slavica bila u emotivnoj vezi sa Žikom Jakšićem, par je na sve načine pokušavao da tu… »
"Glumio sam joj dečka da sakrijemo istinu", pevač otkrio tajnu o Slavici Ćukteraš: "Napravili smo foru..."
Telegraf pre 8 sati
Pevač Bane Mojićević godinama je čuvao tajnu o svom odnosu sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, o kojoj je tek znatno kasnije odlučio da progovori. Naime, u periodu kada je Slavica bila u emotivnoj vezi sa Žikom Jakšićem, par je na sve načine pokušavao da… »
Vesti dana »
Dačić: Sinoć povređeno 17 policajaca, 47 lica dovedeno zbog incidenata
Telegraf pre 11 satijoš 18 povezanih
Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji: „190.000 puta hvala!“
Ritam grada Kg pre 7 satijoš 25 povezanih
Teheran podigao tenzije: "Upravljanje Ormuskim moreuzom naše legalno pravo"
Blic pre 46 minutajoš 44 povezane