Povezane vesti
(Foto) "Ona gleda u mene, ja u nju!" Dok je pekao rakiju, Slobodanu zmija došla iznad glave, a jednom ga je jurila dok je…
Blic 24.05.2026
Apeluje da deca i odrasli ne prilaze zmijama i ne pokušavaju sami da ih uhvate Vladica ističe da u Srbiji ima deset vrsta zmija, od kojih su tri otrovne Dok je pekao rakiju u prostoriji stare kuće u selu Suva Morava, domaćin Slobodan Stanković doživeo je… »
"Bežao sam koliko me noge nose": Slobodan ugledao zmiju dok je pekao rakiju, pa odmah pozvao čuvenog zmijolovca
Mondo 24.05.2026
Dok je pekao rakiju u prostoriji stare kuće u selu Suva Morava, domaćin Slobodan Stanković doživeo je dan koji će mu zauvek ostati u sećanju. Iznad njegove glave u gredi pojavila se zmija dva dana zaredom. Prvog dana uspeo je nekako da je savlada i… »
Vesti dana »
SAD pokrenule nove vazdušne udare na Iran, Teheran uzvratio napadima na Bahrein, Kuvajt i Katar
Beta pre 13 minutajoš 28 povezanih
Temperatura do 30 stepeni, sledećih dana još toplije: Kakvo vreme Srbiju očekuje danas i narednih dana
NIN pre 2 satajoš 17 povezanih
Vojvodina ovo leto neće imati sredinu: Ulazak u Evropu će biti istorijski i legendaran, ispadanje iz oba takmičenja pre jesenji ogroman debakl!
Hot sport pre 43 minutajoš 16 povezanih
Nikezić (SSP): Vučić predizbornim merama pokušava da spasi poljuljan rejting
Nedeljnik pre 38 minutajoš 10 povezanih
Poslanici danas nastavljaju raspravu po amandmanima na Predlog zakona o oružju
NIN pre 1 satjoš 8 povezanih