Повезане вести
Ћерка наше певачице морала хитно на операцију: Изненада се погоршало стање, а певачица објаснила шта се десило: "Имала сам…
Блиц 24.05.2026
Највећи ударац задала јој је несрећа када јој је ћерка Уна пала са кревета Није јој било лако да јавно прича о трауми и осећају кривице Марија Марић Марковић, познатија као Мари Мари, некада је била изузетно популарна певачица… »
"Муж ме варао док сам се порађала" Певачицу прогласили мртвом, прошла пакао и изгубила бебу! Велико признање: Имала сам…
Курир 24.05.2026
Певачица Даница Балабановић кроз живот је доживела велике ударце док је пролазила кроз драме које су оставиле ожиљке. Након што је имала тешку саобраћајну несрећу, када је проглашена мртвом, Даница се носила и са губитком… »
"Муж ме је преварио кад сам се порађала" Наша певачица преживела хорор, изгубила бебу: Ево какве је то последице оставило на…
Блиц 24.05.2026
Доживела је губитак детета, што јој је донело тешке психичке проблеме. У најтежем тренутку, током порођаја, супруг ју је преварио, додатно погоршавајући њену ситуацију. Позната певачица Даница Балабановић суочила се са изузетно… »
Ћерка наше певачице доживела тешку незгоду: Морала тада на операцију, а она открила "Имала сам осећај..."
Телеграф 24.05.2026
Марија Марић Марковић, познатија као Мари Мари, некада је била изузетно популарна певачица, али је упркос великом успеху донела одлуку да се повуче из јавности. Њен живот обележио је складан брак са музичким продуцентом Урошем… »
Вести дана »
Нови Пазар са 10 играча нанео пораз вицешампиону Србије: Савић тврди – „Нисмо заслужили да дамо гол“
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
Времеплов: Постављен камен темељац зграде Народног позоришта у Београду
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана
Река тече улицама, а кише није било: велика хаварија у Новом Пазару због пуцања цеви
Телеграф пре 2 сатајош 1 повезана