Povezane vesti

"Morao sam da kupim stan na Dedinju" Pevač otkrio da je Mina želela da je oženi, ali i koje je zahteve imala

"Morao sam da kupim stan na Dedinju" Pevač otkrio da je Mina želela da je oženi, ali i koje je zahteve imala

Telegraf pre 4 sati
Pevač Era Ojdanić nedavno je u javnosti izneo intrigantne detalje o svom odnosu sa koleginicom Minom Kostić, otkrivši da je ona svojevremeno imala želju da se uda za njega, ali uz vrlo specifične uslove. Kako je Ojdanić ispričao, tokom zajedničkog… »
"Morao sam da kupim stan od 120 kvadrata na Dedinju i auto od 150.000 evra" Pevač otkrio da je Mina Kostić htela da je oženi…

"Morao sam da kupim stan od 120 kvadrata na Dedinju i auto od 150.000 evra" Pevač otkrio da je Mina Kostić htela da je oženi…

Blic pre 5 sati
Mnogi nisu verovali da je ikada došlo do ove situacije Mina ga je odbila zbog nove ozbiljne veze koja se u međuvremenu desila Pevač Era Ojdanić nedavno je u javnosti izneo intrigantne detalje o svom odnosu sa koleginicom Minom Kostić, otkrivši da je ona… »
"Morao sam da kupim stan od 120 kvadrata na Dedinju i auto od 150.000 €" Era tvrdi da je Mina htela da se uda za njega: Ona je…

"Morao sam da kupim stan od 120 kvadrata na Dedinju i auto od 150.000 €" Era tvrdi da je Mina htela da se uda za njega: Ona je…

Kurir pre 6 sati
Era Ojdanić nedavno je otkrio šok detalje odnosa sa pevačicom Minom Kostić. On je ispričao da je Mina htela da se uda za njega, ali da mu je postavila uslov da joj kupi stan na Dedinju. Era Ojdanić je nedavno priznao da je nedavno snimao sa Minom Kostić… »

Vesti dana »