Povezane vesti

"Otac me je ukrao iz bolnice" Pevač šokirao detaljima iz privatnog života: "Nemam nijednog prijatelja na estradi, to je jedna…

"Otac me je ukrao iz bolnice" Pevač šokirao detaljima iz privatnog života: "Nemam nijednog prijatelja na estradi, to je jedna…

Blic pre 23 dana
Hari priznaje da nije bio dobar đak, ali je rano postao poznat po pevanju i nastupima u školi. Naglašava da nema prijatelja na estradi, jer to posmatra kao posao i umetnost, a ne kao mesto za lična prijateljstva. Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata… »
"Otac me ukrao iz porodilišta", Hari Mata Hari otkrio nepoznate detalje iz života: "Nemam prijatelja na estradi"

"Otac me ukrao iz porodilišta", Hari Mata Hari otkrio nepoznate detalje iz života: "Nemam prijatelja na estradi"

Telegraf pre 23 dana
Hari Varešanović, koji je osvojio muzičku scenu bivše Jugoslavije kao pevač grupe Hari Mata Hari, o privatnom životu nije često pričao, ali je svojevremeno za Kurir otkrio sve o detinjstvu, prvim muzičkim koracima, ali i o estradi. Hari je ispričao… »
"Otac me strpao u vreću i ukrao iz porodilišta": Hari Mata Hari iskreno o odrastanju i trnovitom putu do slave

"Otac me strpao u vreću i ukrao iz porodilišta": Hari Mata Hari iskreno o odrastanju i trnovitom putu do slave

Mondo pre 23 dana
Hari Varešanović, koji je osvojio muzičku scenu bivše Jugoslavije kao pevač grupe Hari Mata Hari, o privatnom životu nije često pričao, ali je svojevremeno otkrio sve o detinjstvu, prvim muzičkim koracima, ali i o estradi. On je na početku otkrio da ga… »
"Otac me je strpao u vreću i ukrao iz porodilišta" Nesvakidašnja životna priča Hari Mata Harija: Nemam nijednog prijatelja na…

"Otac me je strpao u vreću i ukrao iz porodilišta" Nesvakidašnja životna priča Hari Mata Harija: Nemam nijednog prijatelja na…

Kurir pre 23 dana
Hari Varešanović, koji je osvojio muzičku scenu bivše Jugoslavije kao pevač grupe Hari Mata Hari, o privatnom životu nije često pričao, ali je svojevremeno za Kurir otkrio sve o detinjstvu, prvim muzičkim koracima, ali i o estradi. On je na početku… »

Vesti dana »