Povezane vesti
"Ja sam ga birala, a posle dve godine..." Zorica Brunclik progovorila o zetu Milošu, a ovo kaže o koleginici iz žirija…
Kurir pre 3 sata
Naša zvezda Zorica Brunclik se vratila na javnu scenu, a tim povodom otvoreno je govorila o kolegama iz žirija, otkrivši sa kim je najbliža. Ona je zajedno sa svojim mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom gostovala u emisiji "Premijera vikend specijal"… »
"Imala sam dve intervencije, glava mi je bila u torbi" Zorica Brunclik kroz suze o bolesti: "Ana Bekuta se molila pod Ostrogom…
Blic pre 4 sati
Ana Bekuta je išla na Ostrog da se moli za Zoricino zdravlje baš u vreme kada je pevačica bila na operacionom stolu. Zorici je dijagnostikovana divertikuloza debelog creva, koju u početku nije shvatala ozbiljno. Pevačica Zorica Brunclik tokom teškog… »
Zorica Brunclik u suzama: Priredili joj iznenađenje pred kamerama, nije mogla da sakrije emocije: Otkrila detalje o…
Blic pre 4 sati
Zorica je sa ponosom opisala svoj proces oporavka i zahvalila svom fizioterapeutu na pomoći. Najavila je veliki povratak muzici i koncert zakazan za 31. maj, posle šest meseci pauze. Muzička diva Zorica Brunclik gostovala je zajedno sa Miroljubom… »
"Na Ostrogu se molila za mene" Dok je Zorica Brunclik čekala operaciju, ova koleginica dala veliku podršku! Ovako se sad…
Kurir pre 3 sata
Naša muzička zvezda Zorica Brunclik otvoreno je progovorila o teškom periodu koji je ostavila iza sebe i otkrila ko joj je bio najveća podrška. Gostujući u emisiji "Premijera vikend specijal", pevačica je zajedno sa svojim suprugom Miroljubom… »
"Imala sam 2 intervencije, Ana Bekuta se molila pod Ostrogom za mene": Zorica Brunclik kroz suze o bolesti
Mondo pre 3 sata
Pevačica Zorica Brunclik (70) tokom teškog perioda dobila je veliku podršku kolega, a dok je ležala u bolnici Ana Bekuta se molila za nju. Najveća pomoć joj je bio suprug Miroljub Aranđelović Kemiš koji je sve vreme bio uz nju, što pevačica uvek ističe… »
Zorica Brunclik kroz suze o bolesti: "Imala sam dve intervencije, glava mi je bila u torbi"
B92 pre 4 sati
Pevačici Zorici Brunclik je dijagnostikovana divertikuloza debelog creva, koju u početku nije shvatala ozbiljno. Tokom teškog perioda dobila je veliku podršku kolega, a dok je ležala u bolnici Ana Bekuta se molila za nju. Pevačica Zorica Brunclik tokom… »
"Glava mi je bila u torbi", Zorica sa knedlom u grlu o bolesti: "Ana Bekuta se molila pod Ostrogom za mene"
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Zorica Brunclik prošla je izuzetno težak period zbog bolesti i operacije koju je imala, ali polako s eoporavlja i vratila se svakodnevnim obavezama. Pevačica je imala veliku podršku svojih kolega a njena koleginica Ana Bekuta molila se za nju… »
Za Zoricu stiglo iznenađenje u emisiji, ona jedva zadržala suze: Pevačica otkrila kako se oseća "Imam svog..."
Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Bojana Lazić ugostila je u Premijeri vikend specijalu, muzičku divu Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Pevačica je nakon teškog perioda kroz koji je prošla zbog zdravstvenog problema, sada otkrila kako se oseća. - Dobro je, ide… »
Vesti dana »
Advokatica Borović: Nemam informacije da je bilo ko od privedenih zadržan, uglavnom upućeni na prekršajne postupke
N1 Info pre 11 satijoš 18 povezanih
Demonstracija sile ili bezbednosna procena: Da li je reakcija policije posle protesta na Slaviji bila srazmerna?
Insajder pre 2 satajoš 25 povezanih
Međedović u drugom kolu Rolan Garosa: Hamad je posle četiri seta savladao Hanfmana i plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa
Dnevnik pre 2 minutajoš 68 povezanih
Mirovni sporazum SAD i Irana na pomolu, poznati detalji dogovora, Tramp poručio: "Ne sme biti grešaka"
NIN pre 3 satajoš 42 povezane
Američki agenti ubili čoveka koji je pucao na čuvare Bele kuće, kada je Tramp bio u njoj
Serbian News Media pre 6 satijoš 28 povezanih