Povezane vesti

"Ja sam ga birala, a posle dve godine..." Zorica Brunclik progovorila o zetu Milošu, a ovo kaže o koleginici iz žirija…

"Ja sam ga birala, a posle dve godine..." Zorica Brunclik progovorila o zetu Milošu, a ovo kaže o koleginici iz žirija…

Kurir pre 3 sata
Naša zvezda Zorica Brunclik se vratila na javnu scenu, a tim povodom otvoreno je govorila o kolegama iz žirija, otkrivši sa kim je najbliža. Ona je zajedno sa svojim mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom gostovala u emisiji "Premijera vikend specijal"… »
"Imala sam dve intervencije, glava mi je bila u torbi" Zorica Brunclik kroz suze o bolesti: "Ana Bekuta se molila pod Ostrogom…

"Imala sam dve intervencije, glava mi je bila u torbi" Zorica Brunclik kroz suze o bolesti: "Ana Bekuta se molila pod Ostrogom…

Blic pre 4 sati
Ana Bekuta je išla na Ostrog da se moli za Zoricino zdravlje baš u vreme kada je pevačica bila na operacionom stolu. Zorici je dijagnostikovana divertikuloza debelog creva, koju u početku nije shvatala ozbiljno. Pevačica Zorica Brunclik tokom teškog… »
Zorica Brunclik u suzama: Priredili joj iznenađenje pred kamerama, nije mogla da sakrije emocije: Otkrila detalje o…

Zorica Brunclik u suzama: Priredili joj iznenađenje pred kamerama, nije mogla da sakrije emocije: Otkrila detalje o…

Blic pre 4 sati
Zorica je sa ponosom opisala svoj proces oporavka i zahvalila svom fizioterapeutu na pomoći. Najavila je veliki povratak muzici i koncert zakazan za 31. maj, posle šest meseci pauze. Muzička diva Zorica Brunclik gostovala je zajedno sa Miroljubom… »
"Na Ostrogu se molila za mene" Dok je Zorica Brunclik čekala operaciju, ova koleginica dala veliku podršku! Ovako se sad…

"Na Ostrogu se molila za mene" Dok je Zorica Brunclik čekala operaciju, ova koleginica dala veliku podršku! Ovako se sad…

Kurir pre 3 sata
Naša muzička zvezda Zorica Brunclik otvoreno je progovorila o teškom periodu koji je ostavila iza sebe i otkrila ko joj je bio najveća podrška. Gostujući u emisiji "Premijera vikend specijal", pevačica je zajedno sa svojim suprugom Miroljubom… »
"Imala sam 2 intervencije, Ana Bekuta se molila pod Ostrogom za mene": Zorica Brunclik kroz suze o bolesti

"Imala sam 2 intervencije, Ana Bekuta se molila pod Ostrogom za mene": Zorica Brunclik kroz suze o bolesti

Mondo pre 3 sata
Pevačica Zorica Brunclik (70) tokom teškog perioda dobila je veliku podršku kolega, a dok je ležala u bolnici Ana Bekuta se molila za nju. Najveća pomoć joj je bio suprug Miroljub Aranđelović Kemiš koji je sve vreme bio uz nju, što pevačica uvek ističe… »
Zorica Brunclik kroz suze o bolesti: "Imala sam dve intervencije, glava mi je bila u torbi"

Zorica Brunclik kroz suze o bolesti: "Imala sam dve intervencije, glava mi je bila u torbi"

B92 pre 4 sati
Pevačici Zorici Brunclik je dijagnostikovana divertikuloza debelog creva, koju u početku nije shvatala ozbiljno. Tokom teškog perioda dobila je veliku podršku kolega, a dok je ležala u bolnici Ana Bekuta se molila za nju. Pevačica Zorica Brunclik tokom… »
"Glava mi je bila u torbi", Zorica sa knedlom u grlu o bolesti: "Ana Bekuta se molila pod Ostrogom za mene"

"Glava mi je bila u torbi", Zorica sa knedlom u grlu o bolesti: "Ana Bekuta se molila pod Ostrogom za mene"

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Zorica Brunclik prošla je izuzetno težak period zbog bolesti i operacije koju je imala, ali polako s eoporavlja i vratila se svakodnevnim obavezama. Pevačica je imala veliku podršku svojih kolega a njena koleginica Ana Bekuta molila se za nju… »
Za Zoricu stiglo iznenađenje u emisiji, ona jedva zadržala suze: Pevačica otkrila kako se oseća "Imam svog..."

Za Zoricu stiglo iznenađenje u emisiji, ona jedva zadržala suze: Pevačica otkrila kako se oseća "Imam svog..."

Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Bojana Lazić ugostila je u Premijeri vikend specijalu, muzičku divu Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Pevačica je nakon teškog perioda kroz koji je prošla zbog zdravstvenog problema, sada otkrila kako se oseća. - Dobro je, ide… »

Vesti dana »