Povezane vesti
"Dobila sam sliku jutros, niko od prijatelja nije povređen ili mrtav...": Ukrajinka briznula u plač na RG
Telegraf 24.05.2026
Održala je Marta Kostjuk potresan govor nakon meča i prolaska prvog kola na Rolan Garosu i otkrila da je bomba pala veoma blizu njene porodične kuće u Kijevu, a na konferenciji je dodatno pojasnila čitavu situaciju usled raketiranje Rusije. - Imam… »
Ukrajinska teniserka otkrila dramu: "Da je bilo 100m bliže, ne bih imala mamu i sestru"
B92 24.05.2026
Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk imala je veoma teško jutro iza sebe. Ona je jutros saznala da je bomba pala u blizi njene kući u Ukrajini i da je njena porodica samo pukom srećom preživela. Morala je na teren Rolan Garosa u nedelju ujutru. "Imam sliku… »
Vesti dana »
Hladni front ide ka Srbiji! Sledi osveženje, temperatura pada za 7 stepeni! Evo gde će padati i grmeti
Telegraf pre 9 minutajoš 20 povezanih
Sastanak u Skoplju: Vozači kamiona Zapadnog Balkana o problemu ograničenog boravka u Šengen zoni
Insajder pre 4 minutajoš 3 povezane
Mitropolit Teodosije sa američkom senatorkom Ernst o najnovijim dešavanjim na Kosovu i Metohiji
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Crveno-beli su apsolutni favoriti: Ovo su kvote za meč Zvezde i Hapoela na dan veoma važne utakmice za šampiona Srbije!
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih