Povezane vesti

"On je socijalni slučaj, katastrofa od čoveka": Stanija brutalno udarila na cimera, više neće da trpi

"On je socijalni slučaj, katastrofa od čoveka": Stanija brutalno udarila na cimera, više neće da trpi

Mondo pre 29 dana
Stanija Dobrojević požalila se cimeru Dači Virijeviću na Ivana Marinkovića. Stanija smatra da je njegovi komentari degradiraju kao ženu. Ona je obrazložila svoje mišljenje i istakla da nije sponzoruša. "Uvek me najviše pogodi kad čujem da nešto Asmin… »
"Degradira me jer je neostvaren muškarac": Staniji pukao film, udarila nikad jače na cimera: "Nisam sponzoruša"

"Degradira me jer je neostvaren muškarac": Staniji pukao film, udarila nikad jače na cimera: "Nisam sponzoruša"

Blic pre 29 dana
Stanija tvrdi da Asmin jeste finansijski pomogao, ali joj nije dao sve što ima. Za Ivana Marinkovića je izjavila da je 'socijalni slučaj' i da je to razlog njegovog ponižavajućeg ponašanja prema ženama. Stanija Dobrojević požalila se cimeru Dači… »
"Degradira me jer je neostvaren muškarac", Staniji prekipelo: Osula paljbu na njega, "Katastrofa je od čoveka"

"Degradira me jer je neostvaren muškarac", Staniji prekipelo: Osula paljbu na njega, "Katastrofa je od čoveka"

Telegraf pre 29 dana
Stanija Dobrojević malo-malo ulazi u konfrontaciju sa nekim u Eliti. Sada se požalila cimeru Dači Virijeviću na Ivana Marinkovića. Starleta je rekla da je njegovi komentari degradiraju kao ženu. Stanija Dobrojević je obrazložila svoje mišljenje i istakla… »

Vesti dana »