Povezane vesti

"On je socijalni slučaj, katastrofa od čoveka": Stanija brutalno udarila na cimera, više neće da trpi

"On je socijalni slučaj, katastrofa od čoveka": Stanija brutalno udarila na cimera, više neće da trpi

Mondo pre 1 dan
Stanija Dobrojević požalila se cimeru Dači Virijeviću na Ivana Marinkovića. Stanija smatra da je njegovi komentari degradiraju kao ženu. Ona je obrazložila svoje mišljenje i istakla da nije sponzoruša. "Uvek me najviše pogodi kad čujem da nešto Asmin… »
"Degradira me jer je neostvaren muškarac", Staniji prekipelo: Osula paljbu na njega, "Katastrofa je od čoveka"

"Degradira me jer je neostvaren muškarac", Staniji prekipelo: Osula paljbu na njega, "Katastrofa je od čoveka"

Telegraf pre 1 dan
Stanija Dobrojević malo-malo ulazi u konfrontaciju sa nekim u Eliti. Sada se požalila cimeru Dači Virijeviću na Ivana Marinkovića. Starleta je rekla da je njegovi komentari degradiraju kao ženu. Stanija Dobrojević je obrazložila svoje mišljenje i istakla… »
"Degradira me jer je neostvaren muškarac": Staniji pukao film, udarila nikad jače na cimera: "Nisam sponzoruša"

"Degradira me jer je neostvaren muškarac": Staniji pukao film, udarila nikad jače na cimera: "Nisam sponzoruša"

Blic pre 1 dan
Stanija tvrdi da Asmin jeste finansijski pomogao, ali joj nije dao sve što ima. Za Ivana Marinkovića je izjavila da je 'socijalni slučaj' i da je to razlog njegovog ponižavajućeg ponašanja prema ženama. Stanija Dobrojević požalila se cimeru Dači… »

Vesti dana »