Povezane vesti
"On je socijalni slučaj, katastrofa od čoveka": Stanija brutalno udarila na cimera, više neće da trpi
Mondo pre 29 dana
Stanija Dobrojević požalila se cimeru Dači Virijeviću na Ivana Marinkovića. Stanija smatra da je njegovi komentari degradiraju kao ženu. Ona je obrazložila svoje mišljenje i istakla da nije sponzoruša. "Uvek me najviše pogodi kad čujem da nešto Asmin… »
"Degradira me jer je neostvaren muškarac": Staniji pukao film, udarila nikad jače na cimera: "Nisam sponzoruša"
Blic pre 29 dana
Stanija tvrdi da Asmin jeste finansijski pomogao, ali joj nije dao sve što ima. Za Ivana Marinkovića je izjavila da je 'socijalni slučaj' i da je to razlog njegovog ponižavajućeg ponašanja prema ženama. Stanija Dobrojević požalila se cimeru Dači… »
"Degradira me jer je neostvaren muškarac", Staniji prekipelo: Osula paljbu na njega, "Katastrofa je od čoveka"
Telegraf pre 29 dana
Stanija Dobrojević malo-malo ulazi u konfrontaciju sa nekim u Eliti. Sada se požalila cimeru Dači Virijeviću na Ivana Marinkovića. Starleta je rekla da je njegovi komentari degradiraju kao ženu. Stanija Dobrojević je obrazložila svoje mišljenje i istakla… »
Vesti dana »
Skupština Srbije nastavila rad, Brnabić udaljila Parandilovića i Ninkovića sa zasedanja na 20 dana: "Ostaje da se vidi da li imaju zrno morala ili etike da podnesu ostavke" (video)
Blic pre 3 minutajoš 24 povezane
FBD upozorio da novi talas aktivnosti VJT ne sme biti posmatran samo kroz pojedinačne represije
Serbian News Media pre 43 minutajoš 6 povezanih
RHMZ upozorava na nestabilno vreme: Pljuskovi, grmljavina i grad do četvrtka
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane
Fudbaleri Alžira pobedili Jordan i izbacili ga sa Svetskog prvenstva
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Radić pozvan u Vojnu policiju radi veštačenja računara oduzetih tokom pretresa
Beta pre 33 minutajoš 14 povezanih