Povezane vesti

Horor u Nemačkoj! Žena sa Balkana oštrim predmetom ubila partnera, pa se predala policiji

Horor u Nemačkoj! Žena sa Balkana oštrim predmetom ubila partnera, pa se predala policiji

Kurir pre 21 minuta
Težak zločin dogodio se u nemačkom gradu Ojtingen im Gau kasno u subotu uveče kada je žena (48) osumnjičena da je ubila svog partnera (52), a zatim sama pozvala policiju. Neposredno pre ponoći, žena je pozvala policijsku upravu u Pforchajmu da prijavi… »
Krvava noć u Nemačkoj: Žena sa Balkana brutalno ubila partnera, pa sama okrenula broj policije

Krvava noć u Nemačkoj: Žena sa Balkana brutalno ubila partnera, pa sama okrenula broj policije

Večernje novosti pre 1 sat
TEŽAK zločin dogodio se u nemačkom gradu Ojtingen im Gau kasno u subotu uveče kada je žena (48) osumnjičena da je ubila svog partnera (52), a zatim sama pozvala policiju. Foto: Credit: Richie Sanders / Alamy / Profimedia Neposredno pre ponoći, žena je… »
"Upravo sam ga ubila, dođite" Hrvatica izbola partnera, pa pozvala policiju i sve priznala

"Upravo sam ga ubila, dođite" Hrvatica izbola partnera, pa pozvala policiju i sve priznala

Blic pre 3 sata
Policija je po dolasku u stan pronašla mrtvo telo muškarca (52) Istraga je pokazala da je žrtva preminula od teških povreda zadobijenih oštrim predmetom Policijska stanica u Pforchajmu primila je u subotu uveče, neposredno pre ponoći, iznenađujući i… »
"Upravo sam mu oduzela život u stanu": Žena ubila partnera, pa sama priznala zločin

"Upravo sam mu oduzela život u stanu": Žena ubila partnera, pa sama priznala zločin

Mondo pre 3 sata
Policijska stanica u Pforcajmu primila je u subotu uveče, neposredno pre ponoći, iznenađujući i dramatičan telefonski poziv u kojem se 48-godišnja žena hladnokrvno prijavila, navodeći da je upravo oduzela život svom partneru u stanu. Nakon njenog… »
Hrvatica ubila dečka u Nemačkoj, pa se predala policiji

Hrvatica ubila dečka u Nemačkoj, pa se predala policiji

Telegraf pre 2 sata
Osumnjičenoj određen istražni zatvor. U nemačkom gradu Ojtingen im Gau u subotu kasno uveče dogodio se težak zločin kada je 48-godišnja žena, kako se sumnja, usmrtila svog 52-godišnjeg partnera, a zatim sama nazvala policiju. Nešto pre ponoći, žena je… »

Vesti dana »