Повезане вести
Овако се Едита храни у поодмаклој трудноћи: Певачица показала како спрема храну, па поручила: Не могу, имам обавезе...
Курир 24.05.2026
Наша певачица Едита Арадиновић тренутно је у другом стању, а њен изглед и даље одушевљава многе. Она је сада у шестом месецу трудноће, а готово свакодневно показује да јој овај период јако прија. Певачица и даље ради и… »
Ево шта Едита једе у поодмаклој трудноћи Показала како угађа себи: "Не могу, имам обавезе"
Блиц 24.05.2026
Током трудноће дозвољава себи више уживања у храни, правећи домаће мекике. Едита одржава баланс између уживања у трудничким жељама и здравог начина живота, што потврђује и тренинзима. Позната певачица Едита Арадиновић ужива у… »
Едита угађа себи у одмаклој трудноћи: Ево шта припрема и због чега отказује дружења "Не могу, имам обавезе"
Телеграф 24.05.2026
Певачица Едита Арадиновић ужива у најлепшем периоду живота, а откако је открила да је у шестом месецу трудноће, фанови не престају да коментаришу колико блиста и изгледа боље него икада. Иако је у поодмаклој трудноћи, Едита не… »
Вести дана »
Вучић о Кластеру 3: Разумели смо поруку ЕУ, за нас је важно да нам расте животни стандард
Еуроневс пре 18 минутајош 48 повезаних
Код Титела пронађено тело мушкарца, раније пријављеног као нестало лице
Радио 021 пре 1 сатјош 25 повезаних
'Поносан сам на све': Далић више није селектор фудбалске репрезентације Хрватске
BBC News пре 3 сатајош 49 повезаних