Повезане вести

Овако се Едита храни у поодмаклој трудноћи: Певачица показала како спрема храну, па поручила: Не могу, имам обавезе...

Овако се Едита храни у поодмаклој трудноћи: Певачица показала како спрема храну, па поручила: Не могу, имам обавезе...

Курир 24.05.2026
Наша певачица Едита Арадиновић тренутно је у другом стању, а њен изглед и даље одушевљава многе. Она је сада у шестом месецу трудноће, а готово свакодневно показује да јој овај период јако прија. Певачица и даље ради и… »
Ево шта Едита једе у поодмаклој трудноћи Показала како угађа себи: "Не могу, имам обавезе"

Ево шта Едита једе у поодмаклој трудноћи Показала како угађа себи: "Не могу, имам обавезе"

Блиц 24.05.2026
Током трудноће дозвољава себи више уживања у храни, правећи домаће мекике. Едита одржава баланс између уживања у трудничким жељама и здравог начина живота, што потврђује и тренинзима. Позната певачица Едита Арадиновић ужива у… »
Едита угађа себи у одмаклој трудноћи: Ево шта припрема и због чега отказује дружења "Не могу, имам обавезе"

Едита угађа себи у одмаклој трудноћи: Ево шта припрема и због чега отказује дружења "Не могу, имам обавезе"

Телеграф 24.05.2026
Певачица Едита Арадиновић ужива у најлепшем периоду живота, а откако је открила да је у шестом месецу трудноће, фанови не престају да коментаришу колико блиста и изгледа боље него икада. Иако је у поодмаклој трудноћи, Едита не… »

Вести дана »