Povezane vesti
Ovako se Edita hrani u poodmakloj trudnoći: Pevačica pokazala kako sprema hranu, pa poručila: Ne mogu, imam obaveze...
Kurir pre 14 sati
Naša pevačica Edita Aradinović trenutno je u drugom stanju, a njen izgled i dalje oduševljava mnoge. Ona je sada u šestom mesecu trudnoće, a gotovo svakodnevno pokazuje da joj ovaj period jako prija. Pevačica i dalje radi i nastupa. Edita je godinama… »
Evo šta Edita jede u poodmakloj trudnoći Pokazala kako ugađa sebi: "Ne mogu, imam obaveze"
Blic pre 16 sati
Tokom trudnoće dozvoljava sebi više uživanja u hrani, praveći domaće mekike. Edita održava balans između uživanja u trudničkim željama i zdravog načina života, što potvrđuje i treninzima. Poznata pevačica Edita Aradinović uživa u najlepšem periodu svog… »
Edita ugađa sebi u odmakloj trudnoći: Evo šta priprema i zbog čega otkazuje druženja "Ne mogu, imam obaveze"
Telegraf pre 18 sati
Pevačica Edita Aradinović uživa u najlepšem periodu života, a otkako je otkrila da je u šestom mesecu trudnoće, fanovi ne prestaju da komentarišu koliko blista i izgleda bolje nego ikada. Iako je u poodmakloj trudnoći, Edita ne odustaje od nastupa, pa i… »
Vesti dana »
Tramvaj „uleteo“ u zgradu na Dorćolu, 15 povređenih, poznat mogući uzrok nesreće /foto/
Sputnik pre 35 minutajoš 106 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
Pogledajte kako je izgledao napad huligana na igrače u Kragujevcu
Sport klub pre 1 satjoš 29 povezanih