Povezane vesti
Maja Marijana od hobija napravila unosan biznis: Evo čime se pevačica bavi kada ne nastupa
Mondo pre 1 sat
Maja Marijana decenijama je prisutna na estradi, međutim, danas je nema mnogo u javnosti jer radi na novim projektima. Iako mnogi misle da je njena jedina i najveća ljubav muzika, Maja ima još jednu strast, a to je pravljenje nakita. Iako je ovo na… »
"Najbolje je biti sam svoj gazda": Naša fatalna pevačica hobi pretvorila i biznis: Evo čime se bavi
Blic pre 1 sat
Završila je školu za dizajn kože i ističe da joj je samostalnost veoma važna, želeći da jednog dana potpuno pređe u dizajnerski biznis. Voli moderne muzičke pravce i raduje se mogućoj saradnji sa mlađim kolegama poput Vojaža i Nućija. Poznata pevačica… »
Maja hobi pretvorila u unosan biznis: Evo čime se bavi u pauzi od pevanja "Najbolje je biti sam sebi gazda"
Telegraf pre 2 sata
Maja Marijana decenijama je prisutna na estradi, međutim, danas je nema mnogo u javnosti jer radi na novim projektima. Iako mnogi misle da je njena jedina i najveća ljubav muzika, Maja ima još jednu strast, a to je pravljenje nakita. Iako je ovo na… »
"Ne volim da budem u javnosti" Maja Marijana od hobija napravila biznis: Najbolje je biti sam svoj gazda
Kurir pre 8 sati
Maja Marijana danas ne ističe sebe previše, jer mnogo radi na novim projektima. Pored muzike pevačica je pronašla i veliku strast, a to je pravljenje nakita. Hobi je vremenom prerastao u uspešan posao na društvenim mrežama. Završila je školu za dizajn… »
Vesti dana »
Advokatica: Svi privedeni na Slaviji pušteni na slobodu, u pitanju prekršajne prijave
Radio 021 pre 13 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 24 satajoš 28 povezanih
Stari recept - Novak "oduzeo noge" Francuzu, pa pravac drugo kolo!
Sportske.net pre 37 minutajoš 93 povezane
Demonstracija sile ili bezbednosna procena: Da li je reakcija policije posle protesta na Slaviji bila srazmerna?
Insajder pre 5 satijoš 25 povezanih
Aksios: Iran načelno pristao da se reši obogaćenog uranijuma; Tramp: Pregovori konstruktivni, ne žurimo
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih