Povezane vesti
"Tad sam bio oženjen" Legendarni pevač progovorio o odnosu sa Suzanom Mančić: Evo šta je bilo između njih
Blic pre 1 sat
Suzana mu je na početku karijere pružila veliku podršku što mu je mnogo značilo i pomoglo mu u afirmaciji. Prepoznatljiv imidž iz devedesetih, uključujući kožni prsluk, nastao je slučajno i nije bio planski marketinški trik. Pevač Mile Ignjatović… »
"Tada sam bio oženjen..." Mile Ignjatović progovorio o odnosu sa Suzanom Mančić: "Između nas je bilo..."
Telegraf pre 1 sat
Pevač Mile Ignjatović se prisetio saradnje sa Suzanom Mančić, estrade devedesetih i odnosa koji su godinama bili predmet javnih spekulacija, ističući da je sve vreme ostao fokusiran na profesionalni rad i muziku. Govoreći o saradnji sa Suzanom Mančić… »
"Tad sam bio oženjen" Mile Ignjatović za Kurir televiziju progovorio o odnosu sa Suzanom Mančić, otkrio detalje: "Između nas…
Kurir pre 3 sata
Govoreći o saradnji sa Suzanom Mančić, glasinama koje su ga pratile kroz karijeru i estradi devedesetih, pevač Mile Ignjatović je istakao da je uvek nastojao da privatno i poslovno drži odvojeno. Osim toga, prisetio se i pesme koja mu je, kako kaže… »
Vesti dana »
Ljiljana Borović: Svi privedeni nakon protesta na Slaviji pušteni na slobodu
Danas pre 13 satijoš 18 povezanih
Evan Furnije MVP Fajnal-fora u Atini: Predvodio Olimpijakos do titule sa 20 poena protiv Reala u finalu Evrolige
Newsmax Balkans pre 42 minutajoš 28 povezanih
Stari recept - Novak "oduzeo noge" Francuzu, pa pravac drugo kolo!
Sportske.net pre 37 minutajoš 93 povezane
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 5 satijoš 25 povezanih