Povezane vesti

Velike promene na javnom servisu, evo ko preuzima Jutarnji program; ukinute popularne emisije, Cukić se oprostio od…

Velike promene na javnom servisu, evo ko preuzima Jutarnji program; ukinute popularne emisije, Cukić se oprostio od…

Dnevnik pre 1 sat
Radio-televizija Srbije poslednjih meseci sprovodi niz programskih promena koje su izazvale pažnju publike, a sada je poznato i ko će naredne sezone voditi Jutarnji program. Iz Javnog servisa saopšteno je da će gledaoce u ranim jutarnjim časovima ubuduće… »
RTS najavio nove voditelje Jutarnjeg programa: Jedno ime je posebno iznenađenje

RTS najavio nove voditelje Jutarnjeg programa: Jedno ime je posebno iznenađenje

Nova pre 1 sat
Radio-televizija Srbije objavila je ko su novi voditelji jutarnjeg programa na javnom servisu, koji će kretati svakog jutra od 05.55. Jutarnji program, koji će građane, kako tvrde u javnom servisu, informisati o svim temama od onoga šta se dešava u… »
Oni će biti voditelji Jutarnjeg programa: RTS izdao saopštenje

Oni će biti voditelji Jutarnjeg programa: RTS izdao saopštenje

Kurir pre 1 sat
RTS je najavio svoj Jutarnji program u novom ruhu. Poznato je ko će ga voditi. Sa nacionalne televizije obratili su se saopštenjem i otkrili šta će gledaoce očekivati u narednom periodu. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti. "Srbija se budi. I mi smo… »
Poznato ko će biti voditelji Jutarnjeg programa: Nakon velikog broja izmena RTS izdao saopštenje

Poznato ko će biti voditelji Jutarnjeg programa: Nakon velikog broja izmena RTS izdao saopštenje

Mondo pre 1 sat
RTS je nakon niza izmena u proteklom periodu zvanično potvrdio ko će činiti voditeljsku postavu Jutarnjeg programa u novoj sezoni. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti. "Srbija se budi. I mi smo tu. Pre prve kafe, pre svih obaveza koje donosi dan — tu… »
RTS otkrio ko će voditi Jutarnji program

RTS otkrio ko će voditi Jutarnji program

Telegraf pre 2 sata
RTS je najavio svoj Jutarnji program u novom ruhu. Poznato je ko će ga voditi. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti. "Srbija se budi. I mi smo tu. Pre prve kafe, pre svih obaveza koje donosi dan — tu smo. Pitamo - šta vas zanima, šta vas brine, šta vas… »

Vesti dana »